Rodica Ojog-Brașoveanu – pachete de colecție la chioșcurile de presă împreună cu Libertatea

Rodica Ojog Brasoveanu

De vineri, 13 ianuarie, timp de o lună de zile, Rodica Ojog- Brașoveanu, maestra literaturii românești de suspans, revine la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea într-o nouă prezentare: 2 pachete cu șase romane, fiecare pachet la prețul special de 29.99 RON. 

Rodica Ojog-Brașoveanu fost numită Agatha Christie a literaturii române și a fost o scriitoare prolifică, opera ei însumând peste 35 de romane. Prin stilul său deosebit de alert, plin de umor și prin poveștile și personajele memorabile din cărțile ei, autoarea a cucerit generații întregi de cititori.

Selecția de romane din pachetele care se vor găsi la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea cuprinde atât romane polițiste deja clasice ale autoarei, precum Al cincilea as, Crima prin mica publicitate, O bombă pentru Revelion, romane din seria Minervei: Minerva se dezlănțuie și Nopți albe pentru Minerva, dar și romanele istorice atât de iubite de cititori, precum Letopisețul de argint, Vulturul de dincolo de cornul lunii sau Ochii jupâniței, în care suspansul se amestecă cu atmosfera și personajele faimoase din lumea medievala românească.

7 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *