Romanul JFK, de Stephen King, va fi ecranizat!

Fani Stephen King din toate zările României, vă ţineţi bine de scaune? Sperăm că da, pentru că avem o veste extraordinară pentru voi: romanul JFK, de Stephen King, va fi ecranizat. Da, aţi citit bine. Platforma online Hulu va beneficia de această producţie sub forma unui serial web dezvoltat de către celebra Bad Robot deţinută de J.J. Abrams (Lost, Cloverfield, Star Trek Into Darkness, Super 8 şi Mission: Impossible – Ghost Protocol, printre multe altele).

Mai mult, se pare că Stephen King însuşi va superviza platourile de filmare în calitate de producător, în vreme ce gigantul Warner Bros se va asocia la rândul său cu această producţie. Fireşte, nu mai este cazul să spunem că, asemenea vouă, şi celebrul scriitor este nerăbădător ca proiectul să înceapă. “Dacă am scris vreodată o carte care se cerea adaptată în forma unei ecranizări de amploare, atunci aceasta este”, a declarat el de altfel cu această ocazie.

Pentru moment nu există o dată fermă privind viitoarea premieră, dar un lucru e sigur: e bine ca între timp să ne împrospătăm meoria în ce priveşte cartea, pentru că atunci când ecranizarea va fi disponibilă, cu toţii vom vrea să vedem cât de fidelă este originalului!

JFK 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *