Sărbători fericite!

În curând vine acea perioada când toţi cunoscuţii se străduiesc să scrie sms-uri care mai de care mai meşteşugite. Lucru greu, de altfel, să inovezi în fiecare an, mai ales că lucrează puternic şi concurenţa. Dacă sms-ul vărului de gradul 2 prin alianţă e mai reuşit decât al tău? Sau te poţi face frate cu duşmanul şi să trimiţi şi tu mai departe unul din mesajele primite? Dar dacă îl trimiţi la unii care l-au primit deja. Hmm…

Alţii, mai economicoşi, preferă emailul, unde mult mai uşor poţi să ataşezi o poză de pe net şi gata! Trimiţi la toata lista dintr-un click. Aşa că de cele mai multe ori primeşti aceleaşi urări de la x persoane fără nici o legătură între ele. The wonder of internet.

Treabă grea cu urările astea. Azi mi-a venit şi mie rândul să vă urez cele bune. Şi pentru că nu mi-a trecut nimic prin cap,  am procedat ca un filosof autentic: am vorbit despre urare, despre obiceiuri, tactici etc., dar de urat încă n-am urat nimic.

Vă urăm un Crăciun fericit alături de cei dragi (sau alături de personalul foarte amabil al hotelului, cum doriţi 🙂 ) şi petrecere cât mai frumoasă de Revelion! (Şi nu exageraţi nici cu porcul, nici cu vinul ghiurghiuliu)

Şi vă mulţumim foarte mult pentru că aţi fost alături de noi anul acesta, e cea mai mare bucurie să vă avem ca prieteni. Poate am mai dezamăgit pe alocuri, dar în 2010 ne-am propus să realizăm mai mult decât în 2009 şi să vă facem şi mai fericiţi. Anul care vine cu siguranţă va fi mai bun dacă vă vom avea alături de noi!

Cum o imagine face cât multe cuvinte, vă las să vă delectaţi cu felicitarea de Sărbători realizată special pentru noi de Irina Dobrescu, una dintre cele mai talentate ilustratoare cu care ne mândrim. (Felicitare pe care o puteţi trimite prin email, doar fiţi atenţi ca destinatarii să nu o fi văzut deja pe blog 😉 )

Ne vedem în 2010!

merry_christmas

8 Commentarii

  1. IB 23/12/2009 Reply
  2. Ivy 24/12/2009 Reply
  3. Jovi 25/12/2009 Reply
  4. Rahan`Is`Back 25/12/2009 Reply
  5. Bear 31/12/2009 Reply
  6. voicunike 31/12/2009 Reply
  7. Vlad Puescu 01/01/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *