Dragi cititori, sunteţi căutaţi: sute de cărţi întreabă de voi pe nemira.ro!

magnetic 600

Dragi prieteni, aţi început curăţeania de primăvară? Sperăm că da, pentru că săptămâna asta veţi avea nevoie de foarte, foarte mult spaţiu… pentru cărţi. Lăsaţi, prin urmare, (toate) cărţile să vină la voi, pentru că pe nemira.ro au intrat în vigoare, ACUM, reduceri de până la 89% la titlurile noastre!

Cartea cimitiruluiCu reducere de 50%, spre exemplu, puteţi cumpăra celebrul roman al lui Neil Gaiman Cartea cimitirului, care a fost etichetat ca fiind “Un fantasy gotic modelat dupa Cartea Junglei, cu un omagiu adus en passant lui Harry Potter.” Dar nu este numai atât! Cartea cimitirului reprezintă de fapt o delicatesă pentru amatorii genului horror, dar nu numai, pentru că ilustraţiile pe care le veţi găsi în aceasta i-ar putea face invidioşi chiar şi pe cei mai mari iubitori de benzi desenate. Cât despre acţiunea cărţii… nu vă spunem decât că undeva în paginile vă aşteaptă chiar… miss Lupescu, femeia-vârcolac de origine română despre care nu vă vom dezvălui prea multe pentru că ar fi păcat să nu o descoperiţi chiar voi!

Cartea ucenicullui vrajitor coverŞi pentru că tot am vorbit despre o Carte, vom merge acum din zona întunecată a cimitirului lui Neil Gaiman către cea mult mai ezoterică a Cărţii ucenicului vrăjitor. Fanii Harry Potter vor descoperi, de altfel, că este cel mai apropiat lucru din viața reală de un manual din biblioteca școlii Hogwarts. De fapt, de mai multe manuale, întrucât abordează practic majoritatea formelor de magie la care v-ați putea gândi, de la iluzionism la divinație, de la „apărare împotriva artelor întunecate” la magia vindecătoare. Din acest punct de vedere, cartea este o adevărată comoară de cunoaștere a credințelor și ideilor magice din întreaga lume, prezentate în forma unui manual practic, scris în special pentru copii, iar săptămâna aceasta poate fi a voastră cu 45% reducere din preţul integral de 72 RON.

cartea ceaiuluiNu în ultimul rând – dar în cu totul altă cheie – vom încheia cu o a treia Carte, de data aceasta a ceaiului. Scrisă în engleză şi publicată la New York în 1906 (!!), Cartea ceaiului prezintă, într-o formă uşor de înţeles pentru occidentali, istoria ceremoniei ceaiului, influenţele ei asupra artei, dar şi asupra stilului de viaţă asiatic, în general, şi japonez în special, Kakuzo susţinând că teismul, născut în China, a atins perfecţiunea abia după ce a ajuns pe tărâmurile nipone. Având în vedere că urmează martie, prin excelenţă luna cadourilor, Cartea ceaiului poate fi darul ideal, mai ales că acum beneficiază de o reducere de 45%!

Bineînţeles, când v-am spus că săptămâna aceasta trebuie să lăsaţi TOATE cărţile să vină la voi, nu era o glumă. Acestea sunt numai trei din cele câteva sute care au parte de reduceri de până la 89%. Spor la citit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *