Sărbătorim Dragobetele prin poezie: Marius Chivu, Radu Vancu şi invitaţii lor lansează 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română!

a3-portrait-2Februarie. Luna iubirii. Şi, ar spune unii, perioada care se potriveşte cel mai bine evenimentelor importante. De ce? Pentru că abia acum se dezmorţesc cu adevărat cititorii din letargia începutului de an şi, în plus, vremea se încălzeşte suficient de mult încât iubitorii de cultură să pornească în căutarea manifestărilor literare.

Ei bine, exact acestora le propunem mâine, 24 februarie, când sărbătorim Dragobetele sau Ziua îndrăgostiţilor pe stil românesc, o seară poetică de excepţie. În discuţie vor fi 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, cât despre invitaţii care vă vor întreţine cu lecturi din acest volum, este suficient să citiţi lista din vizualul ataşat. Exact, cam toată lumea care contează în suflarea literară a momentului va fi mâine seară la Cafe Verona, de la ora 19.00, pentru a vă încânta cu cele mai frumoase poezii de dragoste pe care le-au putut crea 111 autori începând cu anul 1785 şi până în prezent. Vă aşteptăm!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *