Scrisoare de la Moş Crăciun

Cu siguranţă că mulţi dintre noi ne-am imaginat cândva o scrisoare primită de la Moş Crăciun. Un plic proaspăt sosit la poştă sau strecurat fugar pe sub uşă, în care Moşul să răspundă celor mai năstruşnice dorinţe ale noastre. Iată cum imagina o astfel de scrisoare, cu mai bine de 100 de ani în urmă, nimeni altul decât Mark Twain:

Draga mea Suzy Clemens,

Am primit şi am citit toate scrisorile pe care mi le-aţi trimis tu şi surioara ta… Nu mi-e greu deloc să înţeleg semnele fantasmagorice pe care le mâzgăliţi pe hârtie tu şi micuţa. Dar mi-au dat bătaie de cap misivele dictate mamei şi doicilor, căci sunt străin şi nu prea mă pricep să citesc în englezeşte. O să vezi că n-am greşit în ce priveşte dorinţele pe care mi le-aţi împărtăşit în scrisori şi tu, şi micuţa – doar am coborât pe hornul casei voastre la miezul nopţii, când dormeaţi, v-am lăsat darurile cu mâna mea şi v-am şi sărutat pe amândouă… Dar… mi-aţi mai cerut… două mărunţişuri pe care n-am putut să vi le-aduc, stocul fiind epuizat…

Care să fi fost aceste mărunţişuri? Continuarea în volumul “Crăciunul în cele mai frumoase povestiri”, unde vă veţi putea întâlni cu povestiri tematice ieşite de sub condeiul unor mari clasici ai literaturii universale. Lectură plăcută şi grăbiţi-vă să-i scrieţi moşului, pentru că se apropie momentul!

Scrisoare de la Mos Craciun 6X4

3 Commentarii

  1. Andreea 10/12/2013 Reply
  2. Saileanu Arabela 11/12/2013 Reply
  3. Saileanu Arabela 11/12/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *