Seria Camilleri la final. În curând vom afla câştigătorul excursiei în Sicilia!

Doamnelor şi domnilor, dragi cititori, mâine, 25 septembrie, ia final campania dedicată autorului italian Andrea Camilleri şi a celebrului său personaj, comisarul Montalbano. Şi nu oricum, ci cu un super-super titlu, cel de-al cincilea din această serie: Excursie la Tindari. Acum însă, comisarul are de elucidat misterul unei crime triple: este vorba despre un tânăr donjuan şi doi pensionari care se hotărăsc pe neaşteptate să participe la o excursie de grup în Tindari.

Nu uitaţi: Excursie la Tindari este ultimul titlu care vă poate trimite într-o călătorie chiar în Sicilia, pe urmele aventurilor descrise de Andrea Camilleri. Cum? Foarte simplu: completând talonul din ziarul Libertatea, care vine împreună cu această carte disponibilă la chioşcurile de presă. Fiecare titlu cumpărat din această colecţie reprezintă, aşadar, o mică piesă a puzzle-ului reprezentat de marele premiu.

Seria Andrea Camilleri este un proiect susţinut de ABC Tours, Radio 21, Port.ro şi B365.ro. Regulamentul tombolei poate fi accesat la www.nemira.ro/regulament-tombola-camilleri

Excursie la Tindari 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *