Ecranizarea cărţii “Borgia. Păcatele familiei” ajunge la sezonul doi

the borgiaHBO România va începe difuzarea sezonului al doilea din serialul Borgia peste două săptămâni, pe data de 15 iunie. Precum episoadele anterioare, serialul urmăreşte povestea familiei Borgia, în Italia Renascentistă. Seria e o dramă istorică presărată cu intrigi politice şi erotism, dar care are şi teme precum familia şi Biserica. În plus, producţia TV îl are în distribuţie pe actorul Jeremy Irons, nominalizat la Globul de Aur. Acesta intră în pielea unui patriarh neînfrânt, îndrăzneţ şi manipulator.

Cei care sunt curioşi ce va aduce al doilea sezon pot viziona trailerul de mai jos:

[embeded: src=”http://www.youtube.com/v/xZ6Qr4kxc3U?version=3&feature=player_detailpage” width=”580″ height=”340″ ]

coperta borgiaSerialul este inspirat de cartea “Borgia. Păcatele familiei” scrisă de Sarah Bower.  Autoarea a scris romane şi povestiri scurte, primul ei roman fiind “Needle in The Blood” (Acul în sânge). Operele ei au apărut în mai multe reviste populare, iar în prezent scriitoarea Sarah Bower predă un curs de scriere creativă la o universitate din Marea Britanie.

Cartea “Borgia. Păcatele familiei” va apărea în curând la editura Nemira. Cei care doresc, pot să precomande romanul cu o reducere de 25%.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *