Sunteţi pregătiţi pentru Clubul de Lectură Nemira?

600p400Dacă eşti pasionat de literatura de calitate, dacă personajele cărţilor pe care le îndrăgeşti ţi-au devenit prietene şi dacă vrei să discuţi cu alţi fani ca şi tine, cu scriitori şi editori, atunci Clubul de Lectură Nemira este evenimentul la care vrei să participi!

A doua întâlnire a Clubului de Lectură Nemira este organizată de Editura Nemira în parteneriat cu Librăriile Cărtureşti şi Lords of the Boards şi va avea loc luni, 22 aprilie, în incinta librăriei Cărtureşti – Verona, începând cu ora 19.00, la mansardă. Ce vom dezbate? Volumul Dune, de Frank Herbert.

Dincolo de literatură, Dune este pe bună dreptate un nucleu cultural. Regizori celebri au prelucrat complexa sa intrigă, s-au scris cărţi laudative şi ofensive deopotrivă pornind de la miza ei literară, s-a compus muzică pretextând motivele ei ficţionale, mişcări sociale ce şi-au găsit în vizionarismul cărţii o motivaţie serioasă de a demara proiecte concrete.

Aşadar, vă aşteptăm să discutăm despre cel mai important roman SF al tuturor timpurilor, alături de scriitorul Marian Truţă şi de alţi invitaţi speciali.

Ca şi la prima noastră întâlnire, cititorii vor avea parte de activităţi antrenante, provocări, dezbateri şi numeroase surprize oferite de partenerii noştri.  Toţi cei care doresc să participe se pot înscrie la Clubul de Lectură Nemira accesând următorul link.

2 Commentarii

  1. Despre Dune 22/04/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *