Târgul de carte Gaudeamus a început! 10 motive să nu lipseşti de la standul Nemira!

600p400

Aşa cum ştiţi, a luat startul oficial o nouă ediţie a Târgului de carte Gadeamus! Este, prin urmare, timpul să vă pregătiţi listele de cumpărături speciale pentru această ocazie. Şi pentru că editura Nemira v-a pregătit foarte, foarte multe suprize la această ediţie, vă prezentăm 10 motive pentru care credem că nu puteţi rata ocazia de a vizita standul nostru:

1. Avem atât de multe noutăţi, din atât de multe domenii, de la fantasy la Young Adult şi de la teatru la psihologie, încât pur şi simplu şansele de a nu găsi ceva pe gustul tău sunt aproape zero.

2. Programul lansărilor este un adevărat maraton: nu mai puţin de 13, ce se întind pe durata a trei zile şi care acoperă toate tilurile importante lansate în ultima vreme, de la superbul Charlotte al lui David Foenkinos şi până la jurnalul de creaţie semnat Andrei Tarkovski, Sculptând în timp.

3. Numele sonore care participă la evenimente: de la reputaţii Alexandru Mironov, Răzvan Teodorescu, Adrian Carabă, Lavinia Bârlogeanu şi până la scriitorii Mircea Cărtărescu, Ion Bogdan Lefter, Bogdan Ghiu, Marian Truţă şi Dănuţ Ungureanu, prin faţa voastră vor trece cele mai importante personalităţi culturale ale momentului.

4. Autografele. Cel mai probabil toate numele enumerate la punctul anterior îşi vor lăsa semnătura pe exemplarul tău special cumpărat pentru asta. Şi nu credem că poţi rata această ocazie, gândeşte-te numai câţi dintre prietenii tăi te vor invidia pentru asta!

5. Unele dintre noutăţi sunt atât de proaspete încât vor veni de la tipar direct la stand. Nu le căutaţi, aşadar, în librării mai devreme de închiderea Târgului de carte Gaudeamus 2015, iar dacă vreţi să fiţi primii vă aşteptăm să ne vizitaţi!

6. Clasicii. Nume de autori testate în timp din toate genurile literare imaginabile te aşteaptă la standul nostru cu oferte greu de egalat.

7. Reducerea generală este de 25%, ceea înseamnă că atât noutăţile noastre cât şi titluri deja consacrate, vor fi mai accesibile. Adaugă la asta reducerea de 40% la pachete şi vei obţine un târg foarte, foarte avantajos.

8. Atmosfera. Dacă ai mai participat la astfel de evenimente, adu-ţi aminte cât de spectaculoasă este mulţimea iubitorilor de literatură care se perindă pe lângă tine şi cât de semnificative momentele pe care le împarţi cu aceştia. Asta ca să nu mai vorbim despre plăcerea unică de a răsfoi una dintre cărţile noastre în dreptul standului şi, apoi, plăcerea la fel de mare de a duce “prada” proaspăt cumpărată acasă.

9. Odată cu începerea Târgului de carte, ne apropiem vertiginos şi de premiera Jocurile foamei – Revolta, partea a doua, ceea ce înseamnă că standul nostru va fi decorat ca atare. Vino prin urmare să îţi faci poze (şi, de ce nu, selfie-uri) alături de Katniss Everdeen în ambianţa superbă pe care ţi-am pregătit-o anul acesta.

10. Cărţile de spiritualitate ale editurii Mistica vor fi de asemenea prezente la standul nostru. Nu rata ocazia de a le răsfoi şi pe acestea, pentru că surprizele te aşteaptă la tot pasul!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *