Seria titlurilor “fierbinți” continuă!

Deși ne apropiem cu pași repezi de anotimpul geros, ziua de astăzi s-a arătat neașteptat de însorită și călduroasă. Așa că este ocazia perfectă să vă vorbesc despre cea mai recentă apariție a colecției Erotikos, un titlu de-a dreptul “fierbinte”: “Plăceri întunecate” de Eden Bradley!

În mijlocul verii, autoarea extrem de îndrăzneață, care a fermecat topurile Romantic Times și Cosmopolitan Magazine, a apărut la Editura Nemira cu un prim roman dedicat senzualității și ispitelor, “Exotica: șapte zile de Kama Sutra, nouă nopți de povești arabe” de Eden Bradley.

“Plăceri întunecate” este de fapt romanul următor celui de debut, considerat de critici unul dintre cele mai reușite operele ale sale! Volumul este compus din trei povestiri intense, ce vă introduc într-o aventură de explorare a tărâmurile ascunse și nebănuite ale plăcerii, captivându-vă cu fiecare pagină citită.

În prima dintre povestiri, “Lanțurile iubirii”, Jillian și Cameron, un cuplu aflat în dificultatea de a-și salva căsnicia, ajung să încerce orice pentru a își redobândi pasiunea în relația lor – chiar și eficiența perversiunii!

Urmărim apoi povestea Cassandrei, o femeie gata de sex sălbatic, care răspunde anunțului de la mica publicitate al Maestrului Robert, urmând să experimenteze ceva cu totul neașteptat.

Volumul continuă cu “Dragoste și disciplină”, în care o jurnalistă se duce să intervieveze un adept al plăcerilor extreme, dar se trezește atrasă de dorințele unui necunoscut frumos și descoperă ce nu știa despre ea însăși.

Senzuală și misterioasă, această colecție captivantă de povestiri vă va seduce cu siguranță! Iubirea este o artă, așadar trebuie celebrată în toate formelele ei. Sunteți pregătiți pentru o experiență a provocărilor?

“În antichitate, sexul nu era considerat un păcat!” Lesse Braun – Lady Caligula

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *