Fii Regele Celor Șapte Regate!

În urma unor serioase negocieri, Editura Nemira a făcut o înțelegere nemaiîntâlnită cu Regele Celor Șapte Regate din Westeros, Robert Baratheon. Spre norocul nostru, acesta a fost suficient de amabil cât să ne împrumute Tronul de Fier pentru întreaga ediție Bookfest 2011!

Am scris și într-un post anterior despre ediția a VI-a a Salonului Internaţional al Cărţii Bookfest iar Editura Nemira va fi prezentă la datorie și de această dată! Te așteptăm cu o mulțime de noutăți, oferte și discount-uri – precum super prețul de 49,90 RON la Urzeala Tronurilor -, dar și cu evenimente speciale, vineri de la ora 18:00 și sâmbătă de la 13:00, la standul nostru din Pavilionul C2.

Promiteam însă că evenimentul de sâmbătă, dedicat lansării ediţiei hardcover a bestseller-ului internaţional Urzeala Tronurilor de George R.R. Martin, va fi unul cu adevărat excepțional și de neratat! Ei bine, cum spuneam și în primele rânduri, te invităm cu mare drag să profiți de această oportunitate și să pășești cu mult curaj spre Tronul de Fier. Vei trăi câteva momente incredibile! Tu trebuie doar să stai nemișcat – știi doar cât de incomod și ascuțit este Tronul. Ne-am gândit că la finalul zilei ți-ar plăcea să pleci spre casă nu doar entuziasmat de noile cărți achiziționate, pe care pe care abia aștepți să le adaugi în bibliotecă, ci și cu amintiri cât mai frumoase! 

Așadar, te așteptăm de astăzi, 25 Mai 2011, începând cu ora 11:00 la Romexpo, la standul nostru din Pavilion C2, să îți ocupi locul unde orice fan Urzeala Tronurilor merită să ajungă! De asemenea, nu uita să verifici periodic pagina noastră de Facebook, unde vei regăsi o mulțime de poze în care așteptăm să te tag-uiești!

2 Commentarii

  1. TURCU FREHUI 28/05/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *