Total Recall: Memorie programată


total-recall-posterPovestirea “We Can Remember It For You Wholesale” a lui Philip K. Dick prezentă în volumul Furnica electrică de la Editura Nemira a fost sursa de inspiraţie pentru filmul Total Recall: Memorie programată din 2012.

Filmul Total Recall: memorie programată în regia lui Len Wiseman prezintă compania Rekall, o companie care poate transforma visele în amintiri reale. Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell) apelează la această companie pentru a scăpa din lumea lui reală în care este un muncitor simplu într-o uzină. Acesta este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o viaţă de spion.

În momentul în care procedurile de inserare de amintiri nu mai funcţionează, Quaid se trezeşte urmărit de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston). Quaid primeşte ajutorul Melinei (interpretată de Jessica Biel), o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, şeful Rezistenţei (interpretat de Bill Nighy), singura în care maipoate avea încredere. Fantezia şi realitatea încep să se îmbine, Quaid fiind acum în căutarea adevăratei sale identităţi.

În această seară, de la 23:00 puteţi urmări filmul Total Recall: Memorie programată pe HBO. Vizionare plăcută!

Sursa: cinemagia.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *