Totall Recall a lansat un site interactiv pentru fani

ethan hawke total recallNu mai este mult până când filmul Total Recall va avea premiera în cinematografe. Până la lansarea de luna viitoare, producătorii filmului au oferit publicului un site interactiv, numit Welcome To Rekall.

Aici, fanii pot beneficia de amintiri personalizate, de la viața unei celebrități sau a unui star rock la cea a unui prezentator de știri. În total sunt zece categorii de amintiri, iar prin logarea cu contul de Facebook utilizatorii vor urmări un videoclip personalizat cu amintirea aleasă.

În plus, sunt și numeroase premii puse în joc. Pentru fiecare categorie de amintiri există un premiu în concordanță cu alegerea făcută. De exemplu: pentru categoria star rock, câștigătorul va avea acces în spatele scenei la un concert al formației Green Day, pentru viața de spion se pot câștiga cursuri de spionaj, pentru viața de programator câștigătorul va merge la sediul Microsoft, pentru viața de fashionistă, câștigătorul se va întâlni cu top-modelul Heidi Klum.

welcome to rekall

Total Recall va avea premiera în cinematografe în luna august din acest an. Filmul este ecranizarea povestirii Amintiri garantate din volumul Furnica electrică scris de Philip K. Dick.

În 1990, această povestire a fost ecranizată pentru prima dată, iar primul film Total Recall i-a avut în distribuție pe Arnold Schwarzenegger și Sharon Stone. Remake-ul, pe de altă parte, are actori precum Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston şi Jessica Biel.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *