Un logo spectaculos pentru un film de excepție

Cel de-al doilea film al mult iubitei serii Jocurile Foamei, Catching Fire (”Sfidarea”) a primit zilele trecute logo-ul oficial. Pe pagina de Facebook a filmului, fanii au ocazia să vadă o aplicație spectaculoasă prin care posterul oficial se dezvăluie treptat, cu efecte speciale ce anunță un film cel puțin la fel de bun ca predecesorul lui, deși zvonurile susțin că cea de-a doua peliculă va fi mai plin de acțiune și suspans și își va pune în valoare și mai bine personajele.

Mai mult, Lionsgate le propune tuturor fanilor trilogiei o competiție în urma căreia 12 norocoși participanți și-ar putea vedea numele trecute pe genericul peliculei.

De asemenea, în cadrul ediției 2013 a People’s Choice Awards, pelicula “The Hunger Games” a fost nominalizată la nu mai puțin de șapte categorii, printre care “Filmul preferat” și “Actrița preferată”.

People’s Choice Awards este o festivitate de premiere desfășurată anual în Statele Unite în cadrul căreia publicul își recompensează producțiile și personalitățile favorite din domeniul cinematografic, audiovizual și muzical.

Vești bune așadar pentru toți cei care așteaptă cu sufletul la gură data de 22 noiembrie 2013, când pelicula Catching Fire va avea premiera mondială. Încă un an de așteptări, dar cu siguranță și unul plin de surprize!

Până atunci, vă invităm să descoperiți trilogia Jocurile foamei, de Suzanne Collins la un preț special pe Nemira.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *