Un nou joc Game of Thrones!

Astăzi mi-ar plăcea să vă prezint 3 vești bune din lumea Westerosului, fiecare dintre ele provenind dintr-un domeniu cât se poate de diferit!

În primul rând, sper că vă veți bucura să aflați că producția HBO “Game of Thrones” a fost nominalizată în categoria Dramă, a celor mai bune seriale TV, în cadrul Premiilor Globul de Aur!

Peter Dinklage a primit de asemenea o nominalizare, pentru interpretarea excepțională a lui Tyrion Lannister. Această nouă ediție a Premiilor Globul de Aur va avea loc pe 12 Ianuarie 2012.

O altă veste legată de “Cântec de Gheață și Foc” se adresează, de data aceasta, pasionaților de jocuri.

Cu toate că primul joc pentru PC, inspirat de cunoscutul serial HBO – A Game of Thrones: Genesis – nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, nefiind nici pe placul fanilor seriei “Cântec de Gheață și Foc”, cei de la Cyanide nu se dau bătuți! Noul RPG “Game of Thrones”, care urmează să fie lansat la începutul anului 2012, se vrea a fi mult mai bun decât predecesorul său.

Fiind un RPG, jocul va funcționa de data aceasta nu numai pe PC, ci și pe Xbox sau PlayStation. De asemenea, ceea ce îl face special și îi garantează succesul este că deși nu vom putea controla personajele principale ale cărților, ne vom întâlni cu ele pe parcursul desfășurării poveștii jocului.

Această poveste este construită de către scenariștii jocului, împreună cu George R.R. Martin însuși, încercându-se astfel să se mențină interesul fanilor. Așadar, dacă plănuiți să vă achiziționați acest joc, pregătiți-vă pentru a intra într-o altă poveste captivantă a Westerosului!

Nu în ultimul rând, sunt sigură că vă întrebați care mai este statusul apariției noului roman al seriei, “Dansul Dragonilor”. Colegii mei de la Editura Nemira m-au anunțat astăzi că începând de marți, 20 decembrie 2011, vor fi livrate precomenzile pentru cel de-al cincilea volum!

Săptămâna următoare va fi într-adevăr una dedicată cadourilor de Crăciun, întrucât “elfii Moșului” vor avea grijă să găsiți sub brad cel mai așteptat roman fantasy al acestui an!

1 Comentariu

  1. Alexandrina 19/12/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *