Urzeala tronurilor devine urzeala premiilor! Participă la concurs!

Mai sunt 6 zile până la finalul sezonului IV Game of Thrones, iar cu această ocazie editura Nemira te provoacă să îţi imaginezi chiar tu lucrul de care ne temem cu toţii: ultima scenă. Da, exact, te invităm cu alte cuvinte să devii pentru câteva minute, sau poate o oră, chiar George Martin, în faţa colii albe de hârtie a calculatorului tău.

O să ţină Jon Snow piept sălbaticilor la Nord? Şi dacă da, cum rămâne cu armata de Umblători albi care veghează din umbrele îngheţate? La Sud, rămasă tot mai singură, dar cu trei dragoni şi o armată de 8000 de eunuci, are Daenerys forţa necesară să fie un conducător adevărat peste sclavii eliberaţi care acum o privesc ca pe o zeiţă salvatoare?

Răspunde la una dintre aceste întrebări, sau la oricare alta dintre multele deschise de povestea din Urzeala Tronurilor şi scrie o scenă reprezentativă/şocantă cu care crezi că ar trebui să se încheie acest ultim sezon nebunesc. Cele mai memorabile trei scene imaginate vor primi următoarele premii:

Premiul 1pachet Cântec de gheaţă şi foc (paperback) + boardgame Urzeala tronurilor (da, exact, aţi citit bine, boardgame-ul Urzeala tronurilor, courtesy of cutia.ro, cărora le mulţumim foarte mult!)

Premiul 2tricou Game of Thrones + cană Game of Thrones + breloc Game of Thrones

Premiul 3tricou Game of Thrones + set magneţi frigider Game of Thrones

Concursul se încheie luni, 16 iunie, chiar înaintea difuzării ultimului episod Game of Thrones (22.00). Nu există limită de text, dar vom aprecia concizia. Vom aprecia de asemenea imaginaţia şi stilul. Textele vor fi postate în special sub formă de comentarii la acest articol, dar vor fi luate în considerare şi cele la postările pe acest subiect de pe contul nostru de facebook.

Mult succes tuturor!

Nu uitaţi că simultan este în vigoare o super-promoţie hardcover Urzeala tronurilor pe nemira.ro!

Urzeala premiilor 600p400

77 Commentarii

  1. Nicolicioiu Cristina 11/06/2014 Reply
  2. Matei Alin 11/06/2014 Reply
  3. alex Macoveiciuc 11/06/2014 Reply
  4. Laurentiu Angheluta 11/06/2014 Reply
  5. teodorescu dumitru 11/06/2014 Reply
  6. calafeteanu catalin 11/06/2014 Reply
  7. Apostu Marina 11/06/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *