Vă aşteptăm în librăriile Nemira din 2 Mai şi Vama Veche!

librarie.vara

Editura Nemira dă startul la lectură pe plajă şi la terase, odată cu redeschiderea celor două librării sezoniere din staţiunile Vama Veche şi 2 Mai. În perioada 15 iunie – 31 august, toţi cei care îşi vor petrece concediile sau vacanţele pe litorulul românesc sunt invitaţi să îşi împrospăteze « stocul » de carte direct din librărille Nemira de la malul mării.

Punctele de vânzare Nemira de pe litoral propun cititorilor o gamă largă de noutăţi editoriale, autori străini şi români, oferte pentru toate buzunarele, colecţii de carte apreciate şi multe alte surprize. De la literatură SF & fantasy la literatură poliţistă, de la romane de dragoste la cărţi de istorie şi politică, Editura Nemira are cartea potrivită pentru fiecare şi pentru orice buzunar.

Librăria Nemira din Vama Veche se află la doar câţiva metri de plajă, în capătul principalului drum comercial, şi este deschisă zilnic între orele 10:00 şi 20:30.

Librăria Nemira din 2 Mai este situată pe Aleea Taberei, principalul drum pe care turiştii îl traversează pentru a ajunge pe plaja 2 Mai, şi este deschisă zilnic între orele 8:00 şi 13:00 şi 16:00 şi 20:00.

În curând, Editura Nemira va deschide o librărie pentru pasionaţii de lectură aflaţi în vacanţă la mare, în staţiunea Eforie Nord. Astfel, toţi cei care vor să îşi petreacă timpul liber în compania unei cărţi bune pe şezlong, la plajă, vor avea oportunitatea de a alege dintr-o ofertă generoasă de carte.

Cei care vor face drumeţii prin ţară pot descoperi titlurile Nemira în librăriile din Iaşi (Librăria Nemira Palas Shopping Mall Iași), Timişoara (Librăria Iulius Mall Timişoara, şi Cluj (Librăria Nemira din Iulius Mall Napoca şi Librăria Nemira din Polus Center Cluj).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *