Valar Dohaeris

toti-landscapePrimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului Urzeala Tronurilor a fost lansat oficial  pe 31 martie, iar fanii dn România îl vor putea viziona în această seară pe HBO, în mai puțin de o oră.

Despre sezonul al treilea se spune că va fi și mai întunecat, violent și sângeros decât primele două, deși în trecut a fost criticat pentru astfel de motive. Credem totuși că de data aceasta nu va mai fi cazul, pentru că producția a cucerit inima a milioane de spectatori și a criticii deopotrivă, fiind considerat de către fani una dintre cele mai bune producții de televiziune a tuturor timpurilor.

Să vă reamintim că tandemul carte – serial au câștigat Sci-Fi Awards la categoriile “Cel mai bun roman” şi “Cel mai bun program de televiziune nou”, precum şi un premiu Hugo pentru “Cea mai bună prezentare dramatică – format lung”? Probabil că ştim deja cu toţii. Acum, indiferent dacă aţi tras deja sau nu cu ochiul pe recenziile apărute, nu mai contează, pentru că mult-aşteptatul sezon este pe cale să înceapă.

Mai aveţi răbdare?

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *