Vino cu prietenii la Nemira şi pleci în vacanţă în Creta!

Ştiţi ce este un paradox logic? Poate aţi auzit în multe contexte formularea, dar iată cum a apărut ea. În Grecia antică a trăit acum mai mult de două milenii şi jumătate un filosof pe care îl chema Epimenides. Printre puţinele fraze memorabile care îi sunt asociate se numără şi aceasta: “Toţi cretanii sunt mincinoşi, spuse Epimenides, cretanul“. Întreabarea este: sunt sau nu locuitorii Cretei mincinoşi? Prima pistă de rezolvare: dacă ar fi mincinoşi, atunci şi Epimenides, fiind cretan, este mincinos şi când spune că sunt mincinoşi, de fapt, el minte. Aşadar cretanii nu mint. Plecasem însă de la premisa că ar fi mincinoşi şi am ajuns la o contradicţie. Nu merge. Varianta a doua: Dacă nu ar fi mincinoşi, atunci nici Epimenides nu ar minţi, deci când spune că sunt mincinoşi, de fapt, Epimenides ar spune adevărul zicând că sunt mincinoşi. Dar premisa de la care plecasem era că locuitorii Cretei nu mint. Nici varianta asta nu merge. Iată pe scurt ce este un paradox logic. Cine îl rezolvă este pasibil de un premiu Nobel. 😀

Întrebarea zilei este însă alta: aţi vrea să aflaţi la faţa locului cum sunt cretanii? Pentru că vă putem ajuta! Şi pentru asta v-am pregătit un concurs care vă trimite împreună cu încă o persoană într-o vacanţă de 7 zile pe insula Creta. 😛

Cine poate participa?

  • Practic oricine. Trebuie doar să recomandaţi prietenilor voştri să se înscrie la newsletterul Nemira şi să efectueze o comandă în perioada promoţiei  (18 august –5 septembrie 2010).
  • Obţineţi acordul lor de a ne transmite adresa lor de email.
  • Trimiteţi adresele de email ale prietenilor voştri împreună cu numele lor la creta@nemira.ro.
  • Prietenii tăi trebuie să se înscrie la newsletterul Nemira şi să facă minim o comandă pe www.nemira.ro în perioada de desfăşurare a campaniei pentru a se califica la tragerea la sorţi.
  • Câştigătorul se va desemna prin tragere la sorţi în baza listei de e-mailuri primite şi calificate (prin înscriere la newsletter şi o comandă online, pe www.nemira.ro).

Premiile campaniei

  • Marele Premiu constă într-o vacanţă pentru 2 persoane, în valoare de 900 euro, cu durata de 7 nopti (13 – 20 septembrie 2010), în Creta, Grecia, hotel 3 stele şi cu:
  • Cazare în cameră dublă cu demipensiune
  • Transport avion cursa charter Tarom Otopeni/Heraklion/Otopeni
  • Transferuri la şi de la aeroport
  • Asistenţă turistică în limba română
  • Premiile Prietenilor Nemira: primele 10 persoane care au recomandat cei mai mulţi prieteni primesc câte un voucher valoric pe care îl pot folosi să cumpere cărţi Nemira după încheierea campaniei, astfel :
    • Locul I (cei mai mulţi prieteni recomandaţi) primeşte un bon valoric egal cu 20 lei x nr. de prieteni recomandaţi.
    • Locurile II – X: 10 lei x nr. de prieteni recomandati. (Aşadar depinde numai de voi ce reducere veţi obţine)
  • Premiul Prietenilor Cocktail Holidays, constând într-un voucher de 1.000 de lei, pentru persoana care va recomanda câştigătorul excursiei !

Atenţie! Toate adresele de e-mail trebuie să fie valide şi să aparţină unor persoane reale, care şi-au exprimat acordul pentru a participa la concurs. Persoanele care trimit adrese de email invalide sau care nu beneficiază de acordul deţinătorilor acestora sunt automat descalificate din concurs.

Campania este organizata în parteneriat de Nemira şi Cocktail Holidays (recomandare răcoroasă! :P) şi se desfăşoară în perioada 18 august – 5 septembrie. Anunţarea câştigătorilor şi decernarea premiilor se va face pe data de 6 septembrie 2010.

Altfel, eu vă recomand să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de participare şi să folosiţi toate mijloacele (legale!) de convingere a prietenilor. În fond, atât ei cât şi voi aveţi şansa de a vedea plajele lui Epimenides. 🙂 Succes!

4 Commentarii

  1. toma mircea 07/09/2010 Reply
  2. Vlad Puescu 07/09/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *