Weekend de relaxare cu titlurile Babel, Bonton şi Damen Tango. Toate au 45% reducere!

600p400 (4)

Weekendul mult aşteptat se apropie cu paşi repezi, dar căldura nu dă semne că s-ar domoli. Nicio problemă: trei colecţii extraordinare Nemira – Babel, Bonton şi Damen Tango – vin să vă propună o serie de lecturi care nu doar că vă vor ajuta să uitaţi de caniculă, dar au acum reduceri foarte avantajoase de 45%!

secolul-norilor-c1Un astfel de roman vă va răcori încă din titlu – se numeşte Secolul norilor şi sigur vă va absorbi în paginile sale, chiar dacă povestea pe care o evocă, e adevărat, este ceva mai înfierbântată. Pe scurt, istoria unui pilot care luptă în război se reface din amintirile fiului, care îi rescrie destinul. Iar aviaţia, pasiunea lui, dar şi pasiunea nebună a secolului XX, are două feţe. Emanciparea pe care o aduce se plăteşte cu vieţi omeneşti.

casanova_c1_2Autorul celei de a doua recomandări nu mai are nevoie de nicio prezentare: se numeşte Giacomo Casanova şi a scris cel mai faimos jurnal din toate timpurile – Povestea vieţii mele. Pentru că, să recunoaştem, povestea cavalerului cuceritor a străbătut secolele, a fascinat milioane de cititori si a consolidat mitul seducatorului. Dar care să fie reţeza unui asemenea succes? E simplu – Casanova a scris exact ce a trăit. A scris pentru cunoaştere, pentru experiment, pentru artă. Cât despre chinurile si deliciile lui Eros, să nu uităm că sunt în prim-plan.

viata-de-poveste-a-lui-a.j (1)Iar cea de a treia şi ultima recomandare este de asemenea una de top: Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry, de Gabrielle Zevin. De unde acest titlu? Ei bine, de la faptul vă viaţa acestuia nu e deloc aşa cum şi-o imaginase. Soţia sa a murit, librăria lui are cele mai proaste vânzări din istorie, iar acum a rămas şi fără cel mai de preţ obiect din lume, o ediţie rară a poemelor lui Edgar Allan Poe. Asta până când un pachet misterios apare într-o seară în librărie. Viaţa lui A.J. Fikry se schimbă complet din clipa aceea.

Vă dorim tuturor lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.