Weekendul ăsta, literatura de calitate se comandă la pachet. De pe nemira.ro!

De când n-ai mai trăit cu adevărat o senzaţie de plenitudine literară? O stare în care simţi că eşti complet/ă datorită senzaţiei de bucurie pe care ţi-o provoacă lectura cărţilor şi seriilor favorite. Ei bine, noi îţi propunem un asemenea moment cu ocazia promoţiei de weekend Nemira. Este, prin urmare, timpul să comanzi la pachet:

Jocurile foameiIar propunerea pincipală pe care ţi-o facem este, bineînţeles, pachetul Jocurile foamei, adică nici mai mult nici mai puţin decât povestea acestei toamne. De ce? Păi, desigur, pentru că premiera mondială a filmului mockingjay se apropie cu paşi repezi, mai precis pe data de 21 noiembrie 2014. Cât priveşte cartea pe care se bazează aceasta, cunoscută în România ca Revolta, vă asigurăm că trebuie citită. Iar dacă tot doriţi să plonjaţi în universul distopic al Jocurilor foamei, de ce să nu o faceţi la pachet, mai ales că oferta este de neratat!

Pachet DuneCât de spre seria Dune, a celebrului scriitor Frank Herbert, un lucru e sigur: dacă nu aţi încercat niciodată aventurile ce se petrec pe planeta Arrakis, este momentul să o faceţi. Petrecându-se la zeci de mii de ani în viitor, saga prezintă istoria unei civilizații care a interzis calculatoarele, dar a dezvoltat tehnologii avansate și abilități mentale și fizice. În acelaşi timp, Dune este citat adeseori ca fiind cel mai bine vândut roman science fiction din istorie, aşadar momentul este cât se poate de potrivit să încercaţi întregul pachet.

Pachete Sven HasselNu în ultimul rând, pachetul Sven Hassel este iarăşi o colecţie pe care trebuie s-o parcurgeţi, bineînţeles, dacă nu aţi făcut deja acest lucru până acum. Celebrul autor danez nu mai este o necunoscută pentru nimeni, desigur, dar aventurile sale povestite cu atât de mult umor sunt absolut esenţiale pentru cei care vor să înţeleagă mecanismele tragediei care a fost cel de-al Doilea Război Mondial. Bineînţeles, nu este cazul să uităm nici personajele care l-au făcut faimos şi ale căror aventuri le puteţi descoperi cu această ocazie. Şi, ţineţi minte: pachetele Nemira, deci şi acestea, au în acest moment până la 50% reducere!

Foame de carte 600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *