2 invitații la film pentru cartea din bagajul tău!

The Flying Book, preluat de pe richardjohnson illustration.co.uk

Update:
Felicitări Raluca și Alexandru Nestian!

Mă uitam astăzi pe blogul Cartea din geantă și am început să mă gândesc la cărțile pe care le așez cu grijă în bagajul meu atunci când plec la drum lung. Chiar dacă sunt în metrou, pe tren sau în aeroport, mă macină curiozitatea și încerc mereu să văd ce scrie pe coperțile celor din jurul meu.

De fapt, îmi place blogul acesta pentru că este exact genul de “pastilă” pentru cei mai indiscreți dintre noi. Recunosc, și eu sunt una dintre acele persoane care își cară mereu în geantă sau în ghiozdan cartea pe care o citește la acel moment iar cu prima ocazie, mă avânt în paginile ei. Regula nu se schimbă deloc nici când plec în vacanță. Întotdeauna îmi umplu trolerul cu mult prea multe cărți, sperând că voi avea timp și pentru ele. Mai mult, am grijă să-mi dublez bagajul la întoarcere, cu cărți proaspăt achiziționate. Dacă-mi iese vreo librărie în cale, nu ratez ocazia să fac o mică inspecție printre rafturi.

Voi ce ați citit ultima oară când ați părăsit orașul? Eu știu sigur că am luat după mine 3 cărți, pentru o excursie de numai 3 zile. Doar pe autocar, în cele 6 ore de drum, am prins ocazia să mă rup de restul grupului și să citesc pe grabă. Însă nu eram singura, vedeam în jur titluri care mai de care mai diverse și mai intrigante. De aceea, cel mai mult îmi place când se nasc discuții pe seama cărții cuiva total necunoscut, dar cu care mă întovărășesc foarte ușor pe durata călătoriei.

Concurs:

Și pentru că avem 2 invitații duble de dat pentru mâine seară, 9 iunie ora 20:00, vă trimit la filmul Măria Ta, la cinema Patria. Va trebui deci să ne povestiți aici pe blog, “Ce noutate de pe Nemira.ro ai pune în bagajul tău și care îți este destinația?”.

Cele mai originale 2 comentarii vor fi anunțate și premiate mâine la ora 12:00, aici pe blog. Cele 2 invitații duble câștigate le veți putea ridica apoi cu buletinul, chiar de la Librăria Nemira de pe Bd. Magheru, începând cu ora 18:00.

8 Commentarii

  1. Marian Haiciu 08/06/2011 Reply
  2. Andra Burciu 08/06/2011 Reply
    • ioana 08/06/2011 Reply
  3. Raluca 08/06/2011 Reply
  4. Alexandrina 08/06/2011 Reply
  5. Ioana Ionescu 08/06/2011 Reply
  6. Palade Dan 12/06/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *