20 de ani de plăcerea lecturii

 

Update:
Felicitări celor 3 câștigători ai concursului nostru aniversar de pe Facebook. Aceștia sunt:

Premiul cel mare: Beldianu Gabriela – Pachetul de 20 de cărți rare Nemira.

Celelalte două pachete a câte 10 cărți rare Nemira merg la: Georgescu George și Scutaru Georgiana Cristina.

Vă dorim să vă bucurați de ele!


Mâine, 22 Iulie 2011, se împlinesc 20 de ani de activitate pentru Editura Nemira – 20 de ani de plăcerea lecturii, de autori valoroși și de cărți fundamentale ale literaturii science fiction și fantasy în mod special. Vrem să sărbătorim împreună cu voi, cititorii noștri, această zi de referință pentru toată activitatea noastră de până acum și pentru cea care va mai urma.

Să ne bucurăm de colecția Nautilus, cea care a marcat intrarea SF-urilor pe piața românească, la începutul anilor ’90; să ne bucurăm de autorii  de prestigiu din literatura universală publicați pentru prima dată în România, de către Editura Nemira: Stephen King, Frank Herbert, George R.R. Martin, Isaac Asimov, Roger Caillois, Rene Girard, Arthur C. Clarke, John Kennedy Toole, Pascal Bruckner, Elias Canetti etc.; să ne bucurăm de autorii români care au fost lansați de către noi și cu ajutorul cărora am promovat valorile autentice.

Editura Nemira vă mulțumește vouă, în mod deosebit, pentru susținerea primită și pentru simpatia care ne-au adus de-a lungul celor 20 de ani o mulțime de premii, trofee, recunoașteri, dar și pentru că ne-ați încurajat și provocat mereu să creștem standardele industriei cărții prin rafinament și să experimentăm permanent noi tehnici literare!

Sărbătorim așadar 20 de ani de plăcerea lecturii împreună cu voi! Până luni dimineața, absolut toate cărțile Nemira se vor afla la reducere de 50%. Pe lângă asta, vă invit să participați la concursul aniversar de pe Facebook și să câștigați premiul cel mare, ce constă într-un pachet de 20 de cărți rare Nemira. De asemenea, cele 2 premii secundare, care constau în câte un pachet de 10 cărți rare Nemira, au șansa să ajungă și ele pe rafturile bibliotecii voastre!

Și pentru că îmi place atât de mult să port conversații cu voi, aici pe blog, astăzi vreau să îmi spuneți care a fost prima carte Nemira pe care ați citit-o și ce vă mai aduceți aminte despre ea. Sper să descoperim cărți rare și prin comentariile voastre iar acest post aniversar să fie o nouă ocazie de a simți plăcerea lecturii!

57 Commentarii

  1. voicunike 21/07/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 22/07/2011 Reply
  2. ely 21/07/2011 Reply
  3. Alina Mohorea 21/07/2011 Reply
  4. Cristi 21/07/2011 Reply
  5. nea'Mielu 21/07/2011 Reply
  6. Catalin Maria 21/07/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 22/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *