2061: A treia odisee si Precomenzi

Știm că mulți dintre voi așteaptă cu nerăbdare apariția volumelor III și IV din seria Odiseelor lui Arthur C. Clarke: 2061 – A treia odisee și 3001 – A patra odisee. Din păcate, apariția acestor două lucrări a întârziat din motive independente de voința noastră. În acest moment, vă putem anunța publicarea celor două Odisee în partea finală a anului 2011, urmând a fi lansate la Târgul de carte Gaudeamus.

Pentru cei care au făcut precomenzi pentru aceste titluri avem câteva variante de rezolvarea a situației:
a. returnarea banilor;
b. înlocuirea acestor titluri cu alte titluri din oferta Nemira, cu livrare imediată;
c. menținerea pe lista de așteptare pentru aceste cărți, urmând ca – la momentul apariției – să primească exemplarele comandate cu prioritate.

Vom analiza toate precomenzile plasate pentru Odiseea a treia și Odiseea a patra și vom contacta direct pe fiecare dintre cititorii noștri care au ordine de comandă în așteptare. Vom rezolva fiecare problemă în parte, în funcție de opțiunea fiecăruia dintre dumneavoastră.

Cu titlu de compensație, vom oferi un dar fiecărui cititor care a plasat o precomandă pentru volumele III și/sau IV din seria Odiseelor, constând într-un voucher în valoare de 30 lei. Acest voucher poate fi utlilizat atât pe site-ul Nemira, la librăriile Nemira.ro și buchinist.ro, cât și la Târgul de carte Bookfest.

5 Commentarii

  1. warry 15/05/2011 Reply
  2. Balin Feri 17/05/2011 Reply
  3. Khaelmin 06/06/2011 Reply
  4. Mihai 18/08/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 18/08/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *