40% reducere la cărțile semnate de George R.R. Martin

promotie george r.r. martinNemira îți oferă în acest weekend toate cărțile din seria de autor George R.R. Martin cu o reducere de 40%!  Dacă ești un fan al misterului din lumile fantastice create de Martin, poți alege dintre titluri precum Urzeala Tronurilor, Fuga vânătorului sau Regii nisipurilor

George R.R. Martin reușește prin operele sale să acopere o arie foarte mare a ficțiunii. Numeroasele sale nuvele SF premiate internațional și maiestria ce stă la baza seriei fantasy “Cântec de gheata si foc” l-au transformat pe George R.R. Martin într-un autor de succes al zilelor noastre.

În plus, aceeași serie a fost aleasă pentru a fi ecranizată de către HBO într-unul dintre cele mai de succes seriale TV din prezent: Urzeala Tronurilor (Game of  Thrones). În prezent ajuns la două sezoane difuzate, serialul va debuta cu cel de-al treilea sezon abia în primăvara anului viitor. Dacă vrei să afli mai repede ce s-a întâmplat cu personajele tale preferate din Westeros, îți recomandăm să iei cu tine în vacanță o carte din seria ”Cântec de gheață și foc”.

Promoția se desfășoară în perioada 26 iulie – 30 iulie. Reducerile nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *