Luna Lecturii!

Cum ar fi să puteți alege să citiți câte o carte nouă în fiecare zi?

Ei bine, dintre numeroasele campanii de pe Nemira.ro, care mai de care mai tentante, am ales să mă opresc asupra uneia care transformă luna Decembrie în Luna Lecturii! Asta pentru că au fost atent alese 30 de titluri, din domenii precum Fantasy, Suspans și ficțiune modernă, fiecare dintre ele la 10 Lei.

Am cercetat cu atenție fiecare propunere literară din această campanie de Sărbători, multe dintre titluri fiindu-mi deja cunoscute. Așadar, de ce să nu vorbim despre câteva dintre ele?

Spre exemplu, regăsim mai multe romane polițiste scrise de apreciatul autor, Andrea Calogero Camilleri: “Câinele de teracotă”, “Sunetul viorii” și “Excursie la Tindari”, bestsellere din seria Comisarului Montalbano.

Tot în secțiunea de Suspans se află Ted Dekker, unul dintre cei mai apreciați scriitori de thriller, suspans și ficțiune, cu romanele sale din “Trilogia Cercului”. Dekker are o imaginație de-a dreptul impresionantă, astfel că ne oferă o poveste captivantă de la început la final, a două lumi separate și totuși dependente una de cealaltă.

Să vă spun câte ceva și despre Julio Murillo Llerda și al său “Shangri-La”, un roman ce mi-a fost recomandat de nenumărate ori de către câțiva prieteni buni. Avem în față un mister năucitor despre anumiți indivizi ce par a conduce destinul acestei planete către un nou război mondial, Murillo purtându-ne din Germania în Statele Unite, din Franța în Spania și din Marea Britanie până în Antarctica.

Mai multe recenzii pentru aceste titluri, precum și ale multor altora, puteți găsi pe NemiraBooks.ro!

Întotdeauna am fost o mare adeptă a campaniilor de acest gen, întrucât dintre cele 30 de titluri propuse, este foarte puțin probabil să nu te oprești intrigat asupra unora dintre ele.

Este vreun roman dintre cele 30, pe care nu ați avut ocazia să îl citiți până acum deși vi-l doreați?

 

5 Commentarii

  1. IB 09/12/2011 Reply
  2. Cristi Sasu 09/12/2011 Reply
  3. Alexandra G. 09/12/2011 Reply
  4. John 09/12/2011 Reply
  5. Alexandra. 09/12/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *