40% reducere la Istoriile Nemira

Datorită Ofertei Zilei de astăzi beneficiaţi de 40% reducere la trei dintre cărţile Nemira care au fost primite extrem de favorabil de către criticii de specialitate. Este vorba despre unele dintre cele mai elaborate şi sofisticate volume publicate de Nemira, este vorba despre cele trei Istorii marca Nemira.

Despre Istoria lui Dumnezeu, România Literară scria: „Intr-o bună tradiţie anglo-saxona, Karen Armstrong abordează o bibliografie stufoasă şi idei dintre cele mai problematice într-un limbaj extrem de accesibil şi de curgător. Aşa se face ca Istoria lui Dumnezeu este una dintre mai rarele cărţi serioase care ar putea fi cumpărate şi din gară.”

Despre Istoria cuceririi amoroase, Dilema Veche scria: „În această carte, istoricul Jean Claude Bologne surprinde felul în care, de-a lungul epocilor, barbaţii au recurs la diverse soluţii pentru a-şi exprima dorinţa de a începe o legătură amoroasă. Primul pas nu e niciodată sigur. Şi cel mai experimentat seducător poate gusta eşecul şi respingerea. E întotdeauna nevoie de o tehnică a apropierii, care să mărească şansele de reuşită. Pentru a reconstitui diversele strategii galante şi pentru a restitui atmosfera epocii respective, autorul a recurs la surse literare, memorii, corespondenţă, arhive judiciare şi a consultat nu mai puţin de 110 manuale de seducţie, apărute din Antichitate şi până în zilele noastre […].”

Istoria secretă a lumii sugerează că, folosind tehnici secrete, oameni ca Leonardo da Vinci, Isaac Newton sau George Washington au reuşit să intre într-o astfel de stare alterată de conştiinţă şi au putut accesa un nivel de cunoaştere supranatural.

Găsiţi campania pe http://www.nemira.ro/oferta-zilei/pe-stoc. Oferta este valabilă numai 24 de ore, în limita stocurilor disponibile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *