Doza dubla de Peter James

Două veşti foarte importante legate de unul dintre autorii noştri preferaţi.

Din 17 iunie veţi putea găsi la standul Nemira de la Bookfest (Pavilionul 14, Complexul Romexpo) ultima carte semnată Peter James în limba română. Dar asta nu e tot. După cum spune sloganul simpatic al campaniei, “Plăteşti o enigmă, primeşti două!”. Pe toată durata târgului, la fiecare exemplar din Pe urmele mortului (achiziţionat fie online, fie de la târg)  primeşti GRATUIT unul din primele trei romane din seria Roy Grace, la alegere:

Dar nici asta nu e tot. Cât l-am avut pe Peter cu noi la Bucureşti (vezi aici), nu l-am dus doar la distracţii, ci l-am pus şi la treabă. De aceea, primele 15 comenzi online pentru Pe urmele mortului vor primi gratuit un volum dintre cele trei menţionate mai sus cu semnătura autorului. Aşa că aţi face bine să o precomandaţi dacă vreţi cartea cu autograf!

Cât timp noi am alergat Pe urmele mortului, Peter nu a stat nici el degeaba. Astfel încât, ieri a fost lansat în Marea Britanie un nou roman avându-l în centru pe faimosul detectiv din Brighton. În luna decembrie a anului trecut vă povesteam ce succes a avut Pe urmele mortului în Marea Britanie încă dinainte de lansare, dar nici Dead Tomorrow, a cărui acţiune are loc parţial în România, nu se lasă mai prejos. Ba dimpotrivă.

Încă dinaintea publicării, din roman au fost comandate nu mai puţin de 47.000 (!) de exemplare, plasându-l astfel pe locul 9 în topul Amazon UK bestseller.  Iar în ceea ce priveşte cele mai dorite cărţi în curs de publicare, Dead Tomorrow se situează pe primele două locuri alături de ultimul roman semnat Dan Brown!

Desigur, veştile bune trebuiesc sărbătorite, astfel încât a fost organizată o petrecere de lansare cu peste 440 de invitaţi, în cadrul căreia a fost predată poliţiei locale maşina branduită cu numele celui care a pus Brighton pe hartă. Foarte cool, ca autor de romane poliţiste, să ai o maşină de poliţie care se plimbă prin oraş cu numele tău pe ea. Tema petrecerii a fost – cum altfel – crime scene, iar pentru autenticitate au fost invitaţi toţi criminaliştii şi medicii legişti din regiune 😛

Nu în ultimul rând, dacă sunteţi fani ai romanelor lui Peter şi v-a plăcut Pe urmele mortului, nu ezitaţi să îl votaţi pentru premiul Theakstons Crime Writers Novel of the Year 2009.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *