50 de titluri noi la lichidare de stoc în acest weekend!

Dacă la începutul săptămânii campania noastra de soldare vă oferea peste 400 de titluri, iată că a venit momentul să creştem miza: în acest weekend adăugăm la acestea încă 50 dintre cele mai bune cărţi care au fost publicate de Nemira în ultimii ani. Cărţi una şi una, dintre care vă enumerăm numai câteva, pentru a vă face o idee cât mai clară despre surprizele care vă aşteaptă.

Să începem cu „Istoria snobismului”, de Frederic Rouvillois, o care în care literatura, istoria, filosofia, religia, muzica, artele plastice, moda şi multe alte sfere sunt chemate să dea mărturie pentru snobii din toate vremurile şi obsesiile lor. O carte realmente excelentă, al cărei preţ este redus cu un procent de 50%.

Trecem mai departe la „Fratele cel mic”, al reputatului Cory Doctorow, un roman care a fost distins pe bună dreptate cu nenumărate premii şi care sondează universul fascinant al tinerilor pasionaţi de tehnologie. Acesta este însă este foarte interesant şi din punctul de vedere al contextului politic mondial, în care tinerii sunt cei care se revoltă tot mai mult împotriva sistemelor opresive percepute ca state poliţieneşti, aspect care face din „Little Brother” un titlu cât se poate de actual. Cu o reducere de 70%, este una dintre recomandările noastre principale.

Un alt titlu pe care vi-l recomandăm, cu o reducere de 75% care aduce preţul final la mai puţin de 5 lei, este excelenta „La shopping şi nu regret. Manual de stil pe timp de criză”. O carte care deşi anunţă subiectul încă din titlu, oferă surpriza foarte plăcută de a nu se adresa numai sexului frumos, ci şi celui mai potrivnic din fire când vine vorba de această activitate. Poate că aceasta este lectura care îi va converti în sfârşit şi pe bărbaţi la cumpărături? Textul este foarte convingător, nu rămâne decât să încercaţi!

Fireşte, acestea nu sunt decât trei dintre cele 50 de noutăţi introduse în lichidarea de stoc, printre ele aflându-se şi celebrele „Festinul ciorilor” şi „Dansul dragonilor”, de George R. R. Martin, „Marte Roşu” şi „2312”, ale lui Kim Stanley Robinson, precum şi superba „Maşina timpului”, semnată H.G.Wells.  Vă invităm să consultaţi şi voi lista noutăţilor, garantăm cărţi pentru toate gusturile!

Promotia se desfasoara pana la data de 27 ianuarie si nu se cumuleaza cu alte promotii. Comenzile se onoreaza in limita stocurilor disponibile.

600p400

1 Comentariu

  1. Adriana 27/01/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *