50% reducere pentru cei născuți în februarie

Eşti născut în luna februarie? Editura Nemira îţi urează la mulţi ani! şi îţi face cadou 50% din preţul cărţilor pentru orice achiziţie.

Pentru a beneficia de reducere, tot ce trebuie să faci e să introduci textul “nascutinfebruarie” în câmpul COD PROMOŢIE din coşul tău de cumpărături de pe Nemira.ro şi beneficiezi de reducerea de 50% pentru întreaga comandă facută.

Luna aceasta vă recomandăm câteva dintre noutăţile noastre:

Julian Barnes – Sentimentul unui sfârşit
Tony Webster se îndreaptă spre vârsta a treia. După o căsătorie şi un divorţ liniştit, după o viaţă molcomă, departe de senzaţiile tari, priveşte în urmă. Amintirile s-au adunat şi se cer desluşite. O scrisoare primită de la un avocat declanşează o incursiune în trecut, într-un tărâm în care nimic nu este limpede.

Antonia Susan Byatt – Cartea copiilor
Cartea copiilor este o ficţiune în care istoria se împleteşte cu basmul şi cu reflecţia despre literatură. Nominalizat la Man Booker Prize în 2009, povesteşte cu rafinament, umor şi lirism despre două generaţii ale unei familii din ţinutul Kent, Anglia.

Philip K. Dick – Timpul dezarticulat (hardcover)
Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede în 1959. Are impresia că a luptat în al Doilea Război Mondial şi că trăieşte liniştit într-o comunitate mică. Însă, după ce trece prin halucinaţii tulburătoare, începe să bănuiască altceva. Suspiciunile declanşează o aventură la sfârşitul căreia va descoperi că el însuşi este centrul unei lumi dezarticulate.

Rodica Ojog-Braşoveanu – Apel din necunoscut
Spre miezul nopţii, la primele semne de viscol, la secţie sună un telefon. Locotenentul Dumitraşcu răspunde. O femeie „în vârstă şi bolnavă“, cu glasul sugrumat, cere sprijin: „Miliţia…? Ajutor! Salvaţi-mă, oameni buni… sunt plină de sânge… Mor… Oameni buni…“. Convorbirea se încheie. Misterioasa întâmplare declanşează o acţiune pe muchie de cuţit.

Pentru mai multe titluri, vizitaţi site-ul Nemira.

Atenţie! Reducerile nu se cumulează şi se aplică doar cărţilor publicate în print.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *