Săptămâna Rodica Ojog Braşoveanu la Nemira!

Crime, intrigi, suspans şi mult umor! Săptămâna aceasta o sărbătorim pe marea doamnă a romanului poliţist românesc – Rodica Ojog Braşoveanu!

“Agatha Christie” a României, aşa cum este supranumită cu afecţiune autoarea, a reuşit performanţa să ridice romanele poliţiste la rang de artă şi să aibă un imens succes la public de-a lungul anilor pentru că poveştile ei nu sunt niciodată predictibile şi cu atât mai puţin plictisitoare. Umorul şi culoarea locală fac tot farmecul şi specificul stilului.

Personajele ei predilecte au ajuns repere populare în rândul cititorilor de literatură. Cine nu a auzit de “escroaca” Melania Lupu, eroina din romanele Cianură pentru un surâs, Bună seara, Melania, 320 de pisici negre, O toaleta a la Liz Taylor, Anonima de miercuri şi Dispariţia statuii din parc şi de motanul ei, Mirciulică?

Cine nu s-a delectat cu cel puţin un roman de spionaj în care cuplul Minerva Tutovan şi inspectorul Dobrescu este surprins în nenumărate intrigi şi situaţii comice sau cu cel puţin unul dintre romanele istorice petrecute în Ţările Române din secolul al XVII-lea, al căror protagonist este logofătul Radu Andronic, precum Vulturul dincolo de cornul lunii sau Letopiseţul de argint?

Dacă vreţi să fiti nişte adevăraţi cititori-detectivi, profitaţi de reducerile de până la 50% la cele mai populare romane poliţiste româneşti din toate timpurile!

rodica600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *