“A fost o vacanta de vis”, Daniel Bota

Cand am primit mailul la editura, prima data am intrebat daca exista vreo cerinta anume din partea editurii sau sponsorului sa apara marturia castigatorului ca a fost pe bune in vacanta. Nu exista asa ceva. Daniel ne-a trimis acest mail din proprie initiativa.

Daniel, ne pare rau ca nu ai putut vizualiza site-ul Nemira, dar oricum nu puteai posta. In blogul de fata pot  scrie doar persoanele desemnate de editura. De comentat, poate comenta oricine.

Punem noi mesajul si fotografiile trimise.

Si noi iti multumim, Daniel, pentru e-mail.

“Buna ziua,

Sunt castigatorul marelui premiu al concursului “Nemira te trimite in vacanta”.

In momentul in care am fost sunat de la Nemira si anuntat ca “sunteti fericitul castigator al marelui premiu” am fost  sceptic, nu imi venea sa cred ce aud, si cum puteam sa cred cand toata lumea de la agentie radea (se auzeau la telefon). Si totusi a fost pe bune si am plecat in Tenerife… sau “Insula Primaverii Vesnice”.

A fost o vacanta de vis, dar care, desi a fost prelungita (spre bucuria mea) cu 2 zile din cauza companiei Futura, a fost prea scurta pentru a putea vizita tot ce inseamna Tenerife.

Ce pot sa spun despre Tenerife? E foarte frumos, chiar merita sa ajungeti acolo. Pe toata insula sunt nu mai putin de 17 microclimate. Pot fi 30 grade in Playa de las Americas si  -20 grade pe varful  El Teide cel mai inalt varf din Spania (3717 metri). De asemenea sunt foarte multe obiective turistice de vizitat (Los Gigantes, Masca, Loro Parque – spectacole cu delfini, papagali… – , Santa Cruz de Tenerife, insula La Gomera, spectacole medievale, o minicroaziera pe Atlantic unde poti vedea balene si delfini).

Multumesc Nemira.”

Bota Daniel, Arad

Sponsorul excursiei oferite de Editura Nemira

:

7 Commentarii

  1. voicunike 09/10/2008 Reply
  2. Alex 09/10/2008 Reply
  3. Silviu Toma 10/10/2008 Reply
  4. Alex 11/10/2008 Reply
  5. voicunike 12/10/2008 Reply
  6. Vlad Puescu 12/10/2008 Reply
  7. voicunike 12/10/2008 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *