Actrița Jena Malone, nerăbdătoare să joace în Jocurile Foamei

Jena Malone Jocurile FoameiVă spuneam mai demult că actrița Jena Malone o va interpreta pe Johanna Mason în următorul film Jocurile Foamei. Tânăra actriță a declarat pentru E! că abia așteaptă să înceapă filmările pentru filmul inspirat de trilogia scrisă de Suzanne Collins. Va fi extraordinar, a spus aceasta, adăugând că a citit cărțile Jocurile Foamei în doar câteva zile și că le-a îndrăgit. 

Deși este nerăbdătoare și se consideră un fan al cărților scrise de Collins, Jena a spus că nu se grăbește și că ia lucrurile pe rând. Urmează să se întâlnească cu regizorul următorului film Jocurile Foamei și să înceapă pregătirile pentru rolul ei.

Ea va interpreta rolul Johannei Mason, o fostă câștigătoare a jocurilor din Districul 7, pe care Katniss o descrie ca având o abilitate ciudată de a ucide. Deși a fost printre cei mai tineri oferiți ca tribut, Johanna a reușit să rămână singura fată în viață din districtul ei.

În cărțile Jocurile Foamei la început se preface că este slabă, însă în realitate este puternică, îndrăzneață și luptătoare. Determinarea îi vine din faptul că toți cei iubiți de ea au fost uciși. Nu pot să mă rănească. Nu sunt la fel ca și voi. Eu nu mai an pe nimeni pe care să iubesc. – Johanna Mason

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *