Ajunge cu frigul: titlurile Nemira de suspans şi SF&F te scot din amorţeală!

600p400

Primăvara se lasă destul de mult aşteptată anul acesta. Iar asta înseamnă că ai putea avea nevoie de un impuls care să te ajute să uiţi de iarna lungă si friguroasă. Reducerile la titlurile de suspans şi SF&F de pe nemira.ro vin exact la timp ca să te scoată din amorţeală!

Pretorianul coverŞi poate cel mai bine ar fi să începeţi cu romanul Pretorianul, o infuzie de adrenalină care deşi vine tocmai din trecutul Imperiului Roman, aprinde şi astăzi la fel de multe patimi. Povestea? O misiune primejdioasă pe cel mai înfricoşător câmp de luptă: străzile Romei. Într-acolo pornesc Cato şi Macro după ce au înfruntat războiul, răzmeriţa, tortura. Este anul 51 d.Hr. şi trădătorii ameninţă să transforme Imperiul în haos. La porunca împaratului, Cato si Macro li se alătură pretorienilor. Trebuie să alunge trădătorii înainte să fie prea tarziu. O carte pe care nu o puteţi rata, mai ales că acum are 40% reducere!

dava_sobel_-_longitudinea3Un alt titlu pe care vi-l recomandăm cu multă căldură este Longitudinea, de Dava Sobel, una dintre cel mai cunoscute autoare de popularizare a ştiinţei din Statele Unite. Premisa acestei cărţi este colosală, poate în special pentru omul modern, a cărui orientare în timp şi spaţiu apare astăzi ca ceva de la sine înţeles, ce nu mai ridică nicio problemă. În secolul XVII însă, lucrurile nu stăteau la fel de simplu, iar dacă o anume personalitate a ştiinţei vremii nu ar fi creat mecanismul care să stabilească cu exactitate longitudinea, poate că istoria ar fi arătat cu totul altfel… O carte ce trebuie descoperită neapărat, mai ales că acum are 20% reducere pe nemira.ro!

Sebastian CornCât despre ultima recomandare, este poate cu atât mai interesantă cu cât autorul ei, Sebastian A. Corn, este nominalizat la premiile Observator Cultural 2015. Bineîneţeles, lucrarea cu care a stabilit această performanţă este chiar romanul Ne vom întoarce în Muribecca, publicat de editura Nemira în 2014, o poveste fascinantă în care timpul si spaţiul se multiplică, în vreme ce personajele şi poveştile se amestecă într-un roman care sfidează genurile şi convenţiile literare. Iar cei mai pasionaţi de aventură dintre voi vor fi pur şi simplu entuziasmaţi, pentru că străvechea cetate „Z“, spun legendele perpetuate de ani, se ascunde în jungla braziliană. Bineînţeles, motivul ideal pentru exploratorul Percy Fawcett, un personaj la fel de învăluit în mister ca şi ea, ca să pornească în căutarea ei…

Te-am convins să dai atenţie promoţie noastre? Sperăm că da, pentru că acestea sunt numai trei dintre cele câteva zeci de titluri cu reduceri suficient de mari cât să te scoată din hibernare!

2 Commentarii

  1. eu 17/03/2015 Reply
    • ADMIN 17/03/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *