Al doilea sezon din Urzeala Tronurilor, pe DVD și Blu-ray

Nu cu mult timp în urmă, HBO a anunțat data oficială a lansării Sezonului 2 al celebrului serial Game of Thrones pe DVD și Blu-ray: 19 februarie 2013! În plus, mai aflăm din surse de încredere și că va exista și o versiune digitală ce va fi disponibilă pentru download, dar prețul acesteia încă nu a fost stabilit.

Vestea nu poate decât să îi bucure pe fanii de pretutindeni, mai ales că oferta Blu-ray include și o serie de extrase care mai de care mai interesante: un ghid interactiv care urmărește dispunerea și dinamica diferitelor armate implicate în conflictele care alcătuiesc acțiunea, însoțite de detalii cu privire la victorii și înfrângeri, 19 povești animate care detaliază mitologia și folclorul ținutelor Westeros și Essos, ghiduri care oferă informații cu privire la personaje și istoria lor, etc.

În plus, pachetul de 5 DVD-uri, prezentat într-o manieră estetică deosebită, conține la rândul său scene de pe platourile de filmare, interviuri cu actorii, o discuție despre religiile din Westeros, la care participă nimeni altul decât George R. R. Martin, alături de David Benioff și D.B. Weiss, scopul dezbaterii fiind acela de a scoate în evidență importanța diferitelor religii ale ținutului și influența pe care o au asupra personajelor.

Mai mult, dacă fanii seriei Cântec de gheață și foc își doreau să pătrundă mai adânc în tainele și personalitatea personajelor lor preferate, acum au această posibilitate, pentru că oferta de DVD mai include și o secțiune de Profile ale Personajelor, în care șapte actori discută despre personajele pe care le interpretează. Nu în ultimul rând, ni se oferă și un set de 12 comentarii audio, din partea echipei de regizori și producători, actori și membrii ai echipei de filmare care ne vor trezi și mai mult interesul pentru serial!

Și dacă v-am deschis apetitul pentru Urzeala Tronurilor, nu uitați că Vinerea Neagră vă poate oferi cărțile preferate, pentru că Editura Nemira vine cu o ofertă de neegalat: reduceri de până la 70% şi cei mai buni autori, recompensați cu premii de referinţă în literatură, printre care George R. R. Martin ocupă un loc de cinste!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *