Angajări în Biblioteca invizibilă! Se caută librar cu superputeri

Salut!

În Biblioteca invizibilă se fac angajări masive – printre rafturile Bibliotecii, alături de bibliotecari profesioniști, căutăm librari cu superputeri. Îți propunem o aventură cu provocări la fiecare filă, cărți, parteneri în care poți să ai încredere, program flexibil dar imprevizibil și… oh, am zis cărți?

Mai multe detalii despre post

Librar cu superputeri se mai poate traduce în… agent special al Bibliotecii. „Librar” e un termen generic și secret. Dacă ai ajuns aici, înseamnă că ai fost îndeajuns de curios, încât să avem încredere să-ți dezvăluim adevăratul nume al job-ului pe care îl avem disponibil – Bibliotecar. Da, cu majusculă. E un job important și nu e deloc de luat în derâdere.

Tot de acum e important de menționat că parte din recrutare va fi să duci la bun sfârșit o misiune grea, dar care ne da arăta cât de potrivit ești să urci la bordul navei noastre, Armada. Promitem că nu durează mult prima misiune, în jur de… 300 de pagini parcurse.

Obiective profesionale (misiune): să recuperezi manuscrisul original Grimm. Mai exact, volumul 1, 1812. ATENȚIE: posibil să nu îl recuperezi pe parcursul a celor 300 de pagini, totul depinde de tine.

Treizeci de minute ca să fure o carte și să fugă.

Obstacole: vei fi nevoit să deslușești ghicitori și să ai încredere oarbă în partenerul tău (da, vei avea unul pe măsură).

Abilități interpersonale: pasiune pentru cărți, magie, abilitatea de a ține secrete, ironia e binevenită, la fel și umorul, iar loialitatea e un plus. Ca Bibliotecar vei avea un avantaj imens, pe care nu-l va avea nimeni altcineva – se numește Limba. Doar Bibliotecarii o pot citi și îți va fi de folos cu siguranță.

Condiții de lucru


Job: full time

Zile de lucru: luni – duminică

Deplasări: ocazionale/mai tot timpul.

Sediu: nu putem dezvălui de coordonatele. Undeva în Londra. Un alt lucru e cert: e o bibliotecă cum nu ai mai văzut, plină de ediții rare și magie. Ține minte că va trebui să fii flexibil și job-ul presupune deplasări dese.

Psssst: pentru toate detaliile, îți recomandăm o primă lectură.

Vor urma și altele, în curând. Cuvântul cheie pe care vrei să-l folosești va fi: Armada.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *