Aniversare Suzanne Collins, numai pe nemira.ro!

600p400(1)

Astăzi, 10 august, o sărbătorim pe Suzanne Collins, una dintre cele mai cunoscute, apreciate şi de succes scriitoare de fantasy şi young adult din lume.
În afară de talentul de povestitor, Collins este atât de apreciată şi fiindcă este autoarea de la care generaţiile actuale învaţă ce înseamnă supravieţuirea şi cu ce costuri vine, ce înseamnă iubirea când totul ţi-e împotrivă şi de ce trebuie să lupţi pentru lucrurile în care crezi. În interviurile acordate în ultimii ani, şi-a asumat influenţa tatălui – ofiţer în Forţele Aeriene: de la el vine convingerea că tinerii trebuie familiarizaţi cu războiul, pentru că numai aşa ne asigurăm că un dialog va fi oricând posibil, iar orice dialog duce la mai multe soluţii.
Primul volum din Jocurile Foamei, apărut în 2008 a avut un succes enorm. Atât publicul, cât şi criticii de specialitate au rămas impresionaţi de povestea propusă de Collins, iar romanul a fost publicat în peste 32 de ţări în doar şase luni de la lansare şi a devenit imediat bestseller în topurile cunoscutelor publicaţii New York Times şi USA Today. Părţile a doua, Sfidarea şi a treia, Revolta, apoi ecranizările care au urmat nu au făcut decât să sporească exponenţial numărul de oameni atinşi de povestea lui Katniss şi Peeta.
Şi anul acesta, Suzanne Collins este în topul Forbes al autorilor cu cele mai multe cărţi vândute în întreaga lume.
Sărbătoriţi alături de noi profitând de reducerea de 50% la cărţile autoarei, numai pe nemira.ro!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *