Apocalipsa după Lawrence E. Joseph

Data de 21 decembrie 2012 este foarte aproape. Se va termina totul atunci? Predicția Maya se va adeveri? Oare fanii Dosarelor X mai țin minte că aceeași dată a fost exploatată de celebrul serial, care și el anunța încă din anii 90 sfârșitul lumii așa cum o știm astăzi, pentru că urma să fim invadați de o rasă extraterestră pregătită să ne supună terorii și sclaviei?

Pe de-o parte, semnele, documentele, predicțiile, viziunile și cantitatea impresionantă de literatură și cinematografie care exploatează subiectul din toate unghiurile posibile. Pe de altă parte, știința, care ne garantează că în data de 22 decembrie 2012, cea mai mare dramă cu care se va confrunta civilizația noastră va fi febra cumpărăturilor de Crăciun. Adevărul? Dincolo de noi…

Și atunci de ce am mai citi încă o serie de cărți care tratează același subiect, dezbătut și comentat din toate părțile? Numai ca să devenim și mai confuzi? Ei bine, pentru că Lawrence E. Joseph scrie altfel despre Apocalipsă. Aduce argumente, pune întrebări, răscolește prin sertarele cercetătorilor, scoate la lumină mituri vechi și dovezi noi, toate într-un stil accesibil și prietenos.

Ne așteaptă un cataclism natural? O invazie? Sau va fi ceva mai puțin invaziv, ceva mai subtil, dar la fel de nociv? Nu știm. Dar putem citi cărțile lui Lawrence E. Joseph, mai ales că acum pachetul Apocalipsa 2012 are o reducere specială de 50%.

Ca să vă bucuraţi din plin de această promoţie, Editura Nemira vă oferă transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *