Câştigătorii concursului Urzeala Premiilor!

Aşteptarea a luat sfârşit: am văzut cu toţii marele final al sezonului IV din Urzeala Tronurilor, atât cititorii seriei Cântec de gheaţă şi foc, cât şi fanii serialului produs de HBO. A venit momentul să anunţăm şi câştigătorii concursului Urzeala Premiilor, la care v-am invitat să participaţi săptămâna trecută.

Vă mulţumim că aţi răspuns în număr atât de mare, zecile de comentarii dovedesc faptul că fiecare dintre voi îşi imaginează altfel povestea. Finalurile alternative pe care le-aţi propus au făcut realmente deliciul redacţiei, aşa că vă invităm să vă citiţi între voi şi să descoperiţi cât de aproape sau de departe aţi fost de finalul propus de scenarişti.

După o selecţie foarte dificilă, am decis că cele mai memorabile scene imaginate – şi ca întâmplări, dar şi ca stilistică –  aparţin următorilor:
Georgiana Vlădulescu, premiul III – secvenţe finale mai puţin descriptive şi narative, dar comentate cu haz
Adrian Dobrin, premiul II – o secvenţă finală extrem de bine conturată vizual
Răzvan Timar, premiul I – o secvenţă finală memorabilă, de mare impact pentru poveste şi personajul scenei, bine strunită ca dinamică şi impresionantă ca imagini.

Câştigătorii sunt rugaţi să ne trimita adresa şi un număr de contact de pe adresa de email cu care şi-au validat comentariile pe pr@nemira.ro.

Nu uitaţi că povestea continuă în cărţile din seria Cântec de gheaţă şi foc, săptămâna aceasta cu super oferte pe nemira.ro.

1 Comentariu

  1. Ana Maria 18/06/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *