Atunci când magia înseamnă armonie cu universul

După cum veţi putea constata de-a lungul paginilor noului titlu al editurii Mistica ce va apărea la chioşcurile de presă începând de mâine, magia şi practicarea religiei străvechi sunt simple. Şi e firesc să fie aşa, pentru că ele provin din rândul oamenilor obişnuiţi, dintr-o vreme în care ritualurile magice făceau parte din cotidian.

Iar asta pentru că în acele timpuri îndepărtate, a pune sub semnul întrebării eficacitatea unor asemenea practici ar fi însemnat o luare în derâdere, ba chiar un lucru de neînchipuit, ca şi cum astăzi s-ar îndoi cineva că Pământul e rotund.

Cei care practicau odinioară ritualurile – ca şi urmaşii lor de astăzi – utilizau şi canalizau energiile naturale pe care ştiinţa şi tehnologiile noastre actuale nu le-au recunoscut încă sau nu le pot cuantifica şi care, din acest motiv, sunt deocamdată ignorate. Şi totuşi, astfel de energii sunt cât se poate de reale şi prezente în aer, în foc, apă, plante sau pietre; magii, cu alte cuvinte, sunt doar fiinţe care au credinţa că le pot elibera şi dirija puterile ascunse.

Aşadar, de mâine, 10 iulie, vă invităm la chioşcurile de presă pentru a vă convinge chiar dumneavoastră de puterea şi în acelaşi timp autenticitatea magiei (albe). Cereţi cărţile editurii Mistica împreună cu ziarul Libertatea!

Magia alba 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *