Atunci și acum…

Update:

Scuzați-mi întârzierea cu care anunț cei 3 câștigători ai unei variante reeditate pentru cartea pozată și trimisă apoi pe mail. Cum vă promiteam, am urcat toate intrările în concurs într-un album pe Facebook (care a fost tare leneș zilele acestea), pentru a le putea vedea și admira cu toții.

Așadar, prin tragere la sorți, să îi felicităm pe:
Scutaru Georgiana Cristina
Adx
Demetrescu Iulia Mihaela

Vă voi contacta pe mail pentru detalii!

Puteți găsi pozele intrate în concurs pe pagina noastră de Facebook!

De-a lungul anilor, titlurile îndrăgite de cititorii Nemira au fost reeditate, și-au schimbat formatul, coperta, mereu încercând să vă surprindă într-un mod cât mai plăcut!

Așa că mi-a venit ideea de a aduna la un loc cele mai recente cărți ce au trecut printr-un astfel de proces. Admirate sau criticate, noile coperte au atras cât se poate de serios atenția iubitorilor de carte.

Mi-aduc aminte de discuțiile aprinse referitoare la noua înfățișare a seriei fantasy “Cântec de Gheață și Foc” și de asemenea, nu pot uita aprecierile cu care au fost primite noile cărți “Jocurile Foamei”. Totuși, cea mai grandioasă schimbare a venit odată cu colecția de 38 de titluri ale Rodicăi Ojog-Brașoveanu și ale sale coperte de lux!


 

Concurs:

Dacă se întâmplă să aveți prin bibliotecă una dintre variantele vechi ale unui titlu Nemira ce a fost reeditat, trimiteți-mi o poză cu acesta până joi seara și cei mai noroși 3 dintre voi vor câștiga prin tragere la sorți versiunea nouă a cărții intrate în concurs!

Aștept pozele voastre la adresa andreea.cristache@nemira.ro până joi, 10 Noiembrie 2011, ora 23:59.
Pozele intrate în concurs le veți putea vedea pe pagina noastră de Facebook, pe parcurs ce le vom primi.
Cei 3 câștigători vor fi anunțați în cursul zilei de vineri, 11 Noiembrie 2011, în cadrul acestui articol.

ATENȚIE!
Premiile constau într-un singur exemplar reeditat, pentru fiecare dintre cei 3 câștigători.
Pozele ce prezintă mai multe volume la un loc vor fi considerate, în caz de câștig, drept tot un singur titlu (fie la alegerea cititorului, în funcție de stocurile disponibile).

Mult noroc tuturor și un început de săptămână cât mai bun!

13 Commentarii

  1. Cristina Scutaru 11/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *