Au început filmările pentru următorul sezon din Urzeala Tronurilor

urzeala tronurilorFilmările au început deja pentru cel de-al treilea sezon din serialul TV Urzeala Tronurilor. Ieri, membrii distribuției au fost în Belfast pentru filmări, într-o locație istorică numită Ballyscullion Park, o zonă recunoscută pentru frumusețea peisajelor și care include și păduri. Regizorul care se va ocupa de acest sezon este Dan Minahan, același din primul sezon al serialului.

Începutul producției vine cu vești rele, dar și bune: actorul care îl interpretează pe Jon Snow s-a accidentat la gleznă, dar membrii importanți ai distribuției au semnat un contract pe o durată de șase ani cu producătorii serialului. Totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că în următorii șase ani Urzeala Tronurilor va continua, pentru că HBO poate anula oricând serialul.

Al treilea sezon din serialul TV Urzeala Tronurilor inspirat de cărțile scrise de George R.R. Martin va fi difuzat pe micile ecrane începând din primăvara anului viitor. Ultimul episod din sezonul al doilea din producția TV Urzeala Tronurilor a adus celor de la HBO cele mai mari audiențe de până acum. În Statele Unite, peste patru milioane de telespectatori au urmărit în premieră ultimul episod din serial.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *