Bookletta şi-a găsit câştigătoarea

BooklettaConcursul Bookletta a ajuns la sfârşit. După îndelungi dezbateri, am desemnat şi fericita câştigătoare: Andrada Ivănescu.

Andrada va primi o Bookletta Mini şi o carte Nemira la alegere. Încă nu s-a hotărât care, dar ne anunţă în timp util. Felicitari Andrada!

Despre Bookletta

Sanda Cojocaru e de profesie comunicator şi este unul dintre cei doi iniţiatori ai proiectului socio-cultural Citesc, deci sunt sexy! care a început în Republica Moldova iar apoi s-a extins şi pentru Romania. Este un grup numeros de cititori de pe Facebook, format din peste 4.500 membri foarte activi, care vorbesc despre cărţi şi promovează lectura.

Proiectul a inspirat-o pe Sanda Cojocaru să creeze Bookletta, geanta pentru carte. Aceasta este o invenţie înregistrată, unică în lume. Conceptul Bookletta te incurajeaza să te mândreşti cu faptul că citeşti şi să laşi coperţile cărţii tale să te reprezinte: geanta are un buzunar transparent pentru carte, care o expune ca într-o vitrină, pentru ca tot oraşul să o vadă. În acelaşi timp, cartea este protejată de restul obiectelor din geanta ta care ar putea s-o distrugă (chei, machiaj, portofel, etc.).

Bookletta exista pe piaţă de la începutul primaverii, când s-a lansat la targul Unveiled. Designerul gentilor se numeste Cristiana Pitu şi este o tânără foarte talentată. Genţile sunt realizate handmade în totalitate, din piele naturală, se fac pe comandă, iar clientele Bookletta pot să-şi aleagă unul dintre cele trei modele disponibile (Mini, Maxi şi Violetta) în orice culori preferă, dupa gusturi şi stil. Fiecare geantă este livrată împreună cu o carte şi un semn de carte.

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile Bookletta, vizitează şi pagina de Facebook Bookletta.

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *