Books are Magic!

O știm de mult timp, dar în 2020 vrem să le zicem tuturor: #BooksAreMagic.

Să încurajăm cititul de plăcere e misiunea de suflet a editurii Nemira, iar în 2020 pornim, alături de comunitatea noastră de cititori de cursă lungă, o campanie de promovare a magiei poveștilor din cărțile preferate #BooksAreMagic.

Pentru noi, cărțile nu sunt obiecte, sunt canale prin care ajungem la povești puternice și importante, la idei provocatoare, care stimulează imaginația și gândirea critică. 

Pentru noi și pentru cititori, Books really Are Magic.

Așa că pe tot parcursul anului, o să vedeți de la noi tot felul de materiale despre plăcerea lecturii, obiceiuri de lectură, dar și recomandări de lectură de la cititori și, pentru noutățile noastre, „ambasadori” ai cărților, cititori cu care am simțit un Book Match Made in Heaven

Să vă povestim pe scurt ce punem la cale pentru prima parte a lui 2020.

În luna martie, sărbătorim împreună scriitoarele și protagonistele care ne inspiră, sub sloganul #FemeileSuntTari (pentru că așa e, chiar sunt, nu?) și mai sărbătorim poezia, această pasăre rară, de 21 martie – Ziua Internațională a poeziei.

Toată luna aprilie (când sărbătătorim împreună Ziua Internațională a Cărții pentru Copii și Tineret pe 2 aprilie și pe 23 aprilie, Ziua Internațională a Cărții) invităm cititorii să țină un „jurnal de lectură” alături de noi și să schimbăm zilnic impresii în campania „Ce carte citești azi?”.

Iar în luna mai ne pregătim pentru cea mai mare întâlnire dintre cititorii bucureșteni – Salonul de Carte Bookfest. 

Vrem să îi cunoașteți mai îndeaproape pe scriitorii români publicați în colecțiile n’autor – de proză și Vorpal – de poezie, așa că aceștia vor fi parte dintr-o campanie video despre cum scriu, de ce scriu și, mai ales, cum au ajuns să fie publicați. 

Așadar, super-cititori, vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi în numele #BooksAreMagic și să împărtășiți cu noi și, mai ales, cu cei din jurul lor, plăcerea lecturii!

Campaniile se desfășoară pe canalele online ale editurii: blogul Nemira, pagina de Facebook și Instagram, grupurile Facebook Armada și Young Adult și prin newsletterele trimise în fiecare luni – să vă abonați la ele, să fiți siguri că nu ratați nimic. Pregătim și multe surprize și lucruri fun pentru comunitatea noastră.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *