Borgia a ajuns la sezonul 3

BorgiaSerialul Familia Borgia, produs de Showtime, a ajuns la sezonul 3. Primul episod al sezonului 3 ni-l aduce în prim plan pe Papa Alexandru otrăvit, dar încă viu. În acest context, Cesar preia situația, cerându-i ajutorul cardinalului Sforza. Della Rovere este arestat, dar reușește să scape.

Controversata familie Borgia a reușit să facă față conflictelor din primele două sezoane, fie datorită alianțelor apărute pe parcurs sau a eliminării implicite a dușmanilor, fie prin faptul că Rodrigo a soluționat și a mascat certurile din interiorul familiei.

Acţiunea serialului Borgia se desfăşoară în Italia Renascentistă şi urmareşte viaţa familiei Borgia, presărată de dramă, erotism şi intrigi la cel mai înalt nivel. Rolul lui Rodrigo Borgia, patriarh de neînvins, este interpretat de Jeremy Irons, nominalizat la Globul de Aur.

Serialul este ecranizat după cartea Borgia. Păcatele familiei, scrisă de Sarah Bower. Special pentru fanii Borgia, Nemira vă prezintă noul format al romanului, de această dată în variantă paperback.

Profită acum şi achiziţionează volumul Borgia. Păcatele familiei cu o reducere de 20%.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *