Dragostea nu are nici vârstă, nici bariere

Richard Harris este un bărbat ajuns într-un anumit punct al vieții în care nevoia de schimbare a devenit atât de puternică, încât îl determină să lase tot și să se îndrepte către un luxos așezământ pentru persoane în vârstă. La urma urmei, are șaizeci de ani, un mariaj ratat, munca îl plictisește peste măsură, și până și New York-ul începe să îl dezguste. Și totuși, viața este plină de neprevăzut, iar iubirea apare de unde nici nu te aștepți…

Zoe, pe de altă parte, este tânără, veselă, vie. Imprevizibilă, plină de umor, ea intră ca o tornadă în viața lui Richard, făcându-l să uite de depresie și să îmbrățișeze aventura și iubirea.

Roman de debut pentru Antonia Kerr, Flori pentru Zoe spune o poveste despre pierdere, găsire, speranță și suflete care sunt menite să se întâlnească, fie chiar și pentru o clipă. Despre autoare se spune că reprezintă o descoperire fabuloasă pentru literatura franceză contemporană. Având talentul lui Philip Roth și umorul lui Quentin Tarantino, Antonia Kerr este o scriitoare care merită urmărită în continuare.

Dacă vreți să vă delectați cu idila dintre Richard și Zoe, dar și cu istoria altor personaje, care mai de care mai surprinzătoare, profitați de o reducere de 35% pentru noutăţile Nemira!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *