Cadourile pe care le ținem cel mai bine minte sunt cuvintele pentru noi

De când nu ai mai scris o scrisoare? De când nu ai mai primit o scrisoare? De când nu ți-ai mai așternut gândurile și sentimentele pe o foaie, cu pixul în mână? Și de când nu ai mai citit o înșiruire de aprecieri, rememorări ale celor mai frumoase momente sau gânduri de bine, toate adresate ție? Poate că răspunsul majoritar ar fi „de prea mult timp”. Și poate că de acest Crăciun am putea schimba toate acestea.

Dragă tată

Să intri în intimitatea relației tată-fiu a unuia dintre cei mai mari scriitori ai tuturor timpurilor, poate fi cu siguranță o inspirație puternică pentru a-ți așterne pe foaie aprecierile pentru propria figură paternă din viața ta. Volumul Dragă tată este un proiect de familie, care ne oferă azi, în premieră, un portret nuanțat al lui Ernest Hemingway, unul dintre cei mai apreciați și mai controversați scriitori ai secolului al-XX-lea. Un clasic prin excelență, Hemingway nu a încetat vreodată să fascineze, însă omul din spatele legendei a rămas, în mare, necunoscut. Patrick, sau bătrânul Șoricel, așa cum îl alinta Hemingway pe fiul mijlociu, regrupează în acest volum inedit o parte dintre scrisorile pe care le-au schimbat de-a lungul a trei decenii și ne invită astfel în intimitatea seducătoare a relației dintre ei, oferind o perspectivă nouă, sensibilă asupra imaginii tatălui său.

Un cadou perfect pentru un tată, de Crăciun. Și care poate fi însoțit de o scrisoare plină de emoție și recunoștință pe un template în ton, pe care îl poți desărca de mai jos și printa pe o foaie normală de A4.

Scrisori către Genica Athanasiou

O scrisoare pentru persoana iubită. În lumea efemeră a mesajelor electronice, o scrisoare este un gest de intimitate și afecțiune. Inspiră-te din pasiunea și sinceritatea cu care Antonin Artaud și-a împărtășit gândurile și sentimentele în volumul Scrisori către Génica Athanasiou. Fiecare rând dezvăluie o părticică din sufletul său tumultuos, plin de dragoste, neliniști și o frumusețe profund umană. Scrisorile lui Artaud către Genica sunt o fuziune de dragoste, artă și revoluție personală, marcând dialogul intens între doi inovatori ai epocii lor. Prin aceste scrisori, Artaud nu doar că își exprimă sentimentele, dar ne și invită să reflectăm asupra naturii complexe a iubirii și conexiunii umane.Nu doar că este un cadou excelent pentru persoana iubită, dar merge de minune împreună cu o scrisoare sinceră pe un template special, pe care îl poți descărca de mai jos și printa pe o foaie normală de A4. Acest dar poate deveni unul dintre cele mai memorabil, care rămâne o amintire eternă a iubirii voastre.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *