Cardul Prieten Nemira

Probabil ca ati dat deja o fuga in libraria Nemira de pe bulevardul Magheru nr. 8-10, langa Hotel Ambasador. Daca nu ati ajuns acolo deja, va recomand calduros! Suntem mandri sa anuntam ca nu doar designul si calitatea cartilor expuse in libraria noastra sunt excelente, dar si beneficiile pe care le oferim clientilor nostri.

Librăria Nemira isi asteaptă cititorii cu oferte speciale si noutati editoriale variate: science fiction, fantasy, suspans, literatura clasica si contemporană, ghiduri practice, carţi pentru copii si adolescenti. Intr-un spatiu elegant / cochet si luminos va asteapta cu cele mai recente 500 de titluri publicate de Editura Nemira.

Nu ai gasit cartea Nemira pe care o doresti? Comanda cartea preferata, iar a doua zi o vei putea ridica din librarie.

Prietenii Nemira – reducere de 20% la orice comanda in Librarie si pe nemira.ro

Prietenii Nemira beneficiaza de 20% reducere la orice comanda, online sau in Librarie!

Un program lansat recent de catre editura noastra este Prietenii Nemira. Proiectul se materializeaza cu fiecare nou card Prieten Nemira pe care il facem clientilor nostri din librarie sau de pe site-ul editurii: nemira.ro. Orice comanda facuta cu acest card are o reducere de 20% atat in librarie cat si pe site dar proiectul este departe de a fi incheiat. Ce inseamna asta pentru clientii Nemira pe viitor? Inseamna beneficii si mai mari la titlurile nostre, servicii imbunatatite si mai ales inseamna extinderea companiei in directii noi.

Cum puteti face rost de cardul de reducere?

Vizitati libraria Nemira, de luni pana duminica, intre orele 10 am – 10 pm si completati talonul de card. In doua saptamani veti primi acasa, prin curier,  cardul de fidelitate.

Reducerile se aplica doar cartilor Nemira si nu sunt cumulative.

15 Commentarii

  1. Goran Razvan 21/02/2011 Reply
  2. FIDELIZATORUL 10/03/2011 Reply
  3. andrei B 22/02/2014 Reply
    • Ruxandra 28/02/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *