CARTEA BATE FILMUL: seriale inspirate de cărţi Nemira

600p400
Nemira are un public pretențios și bine l-a ales. Printre ei sunt și cinefili care nu ratează noutățile în materie de filme și seriale. Indiferent că fac cinste sau nu romanelor ecranizate, aplaudă sau mimează cumpătat dezamăgirea. Și asta pentru că da, de cele mai multe ori cartea bate filmul. Dacă nu mai știi la ce seriale să te uiți, îți recomandăm mai jos câteva seriale care au la bază romane de la Nemira.

Nu uitaţi că mai sunt câteva zile în care toate ecranizările au reducere de 45% pe nemira.ro!
1. Cei 100 de Kass Morgan: Roman destinat publicului adolescent, primul dintr-o trilogie cu subiect apocaliptic. La trei secole de la izbucnirea unei apocalipse nucleare, puținii supraviețuitori, organizați în colonii în spațiu, iau decizia să trimită pe Pământ 100 de condamnați juvenili pentru a testa condițiile de viață ale casei abandonată cu sute de ani în urmă. Lucrurile vor lua curând o turnură dramatică.
2. Magicienii de Lev Grossman: Liceanul Quentin Coldwater alege să petreacă timpul cu prietenii pe care i-a descoperit in cărțile preferate din copilărie, imaginându-și că îi însoțeste în ținutul fictiv Fillory. Însă odată admis într-o școală exclusivă pentru magie modernă, descoperă că ținutul magic unde s-a refugiat adeseori, există cu adevărat.
3. Gossip Girl: Te voi iubi mereu de Cecily Von Ziegesar: Bârfe, iubiri, dezamăgiri, prietenii, schimbări, promisiuni, defilări, trădări și scandaluri în lumea mondenă a celor cu bani de la New York.
4. Sub dom de Stephen King: Comunitatea din Chester’s Mill va fi testată atunci când aceasta va fi ruptă de orice legatură cu lumea exterioară: un dom invizibil apare brusc și împrejmuiește orașul pe care îl lasă în voia sorții. Fiecare individ vede în asta o nouă șansă, pentru mai bine sau rău.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *